Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:646867
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.04.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Balstoties uz “Noteikumiem par nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanas elektroniskajām ierīcēm un iekārtām” trešo un ceturto paragrāfu attiecīgi “Kases aparātu, kases sistēmu, specializēto ierīču un iekārtu obligātās tehniskās prasības” un “Lietotāja pienākumi” varu spriest, ka noteikumi ir veidoti ļoti punktuāli un secīgi.
Aplūkotajā materiālā tiek uzskaitīti vairāki norēķināšanās veidi t.i skaidrā naudā, ar norēķinu kartēm vai citiem norēķinu apliecinājumiem un arī naudas saņēmēja nepieciešamie resursi t.i kases aparāts, kases sistēma, specializētās ierīces un iekārtas. Materiāla pilnīgai apzināšanai un izpratnei ir nepieciešams skaidrojums ko nozīmē kases aparāts, kases sistēma, specializētās ierīces un iekārtas.
Kases aparāts ir slēgta elektroniska ierīce, kas atbilstoši tajā iebūvētai nemaināmai programmai autonomi nodrošina nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanu, kas veikti skaidrā naudā, ar norēķinu kartēm vai citiem norēķinu apliecinājumiem, un reģistrēto datu saglabāšanu tās atmiņā
Kases sistēma ir atvērta elektroniska ierīce, kurā iebūvēts elektronisks bloks un programma nodokļu un citu maksājumu reģistrēšanai, kas veikti skaidrā naudā, ar norēķinu kartēm vai citiem norēķinu apliecinājumiem, un kura savienota ar nepieciešamajām papildu ierīcēm. Elektroniskajā blokā ierakstīto informāciju nevar izdzēst ne ar kādiem citiem paņēmieniem (ieskaitot ultravioleto starojumu), kā tikai mehāniski iznīcinot pašu bloku, jeb fiskālā atmiņas bloku.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1120433
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties