Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:951844
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mācību iestādi izvieto atbilstoši tās darbībai projektētā vai pielāgotā ēkā vai citas publiskas ēkas daļā, taču mācību iestādes ēkā var atrasties citas institūcijas, kurām ir atsevišķa ieeja un kuru darbība:
neapdraud bērnu drošību un nerada kaitējumu bērnu veselībai
netraucē pedagoģisko procesu.

Mācību iestādes teritorijā ir vismaz šādas funkcionālās zonas:
iestādes specifikai atbilstoša sporta zona (sporta laukums vai stadions, telpas vai būves sporta inventāra glabāšanai). Ja iestādē nav iespējas izveidot šo noteikumu apakšpunktā minēto sporta zonu, iestāde nodrošina, lai izglītojamajiem būtu iespēja apgūt sporta mācību priekšmeta programmu. Sporta zona atrodas ne tuvāk par 20 m no iestādes mācību korpusa logiem. Ja teritorijas nepietiekamās platības dēļ sporta zona atrodas tuvāk, to norobežo ar metāla sietu, trokšņu aizsegu, apstādījumiem vai citu estētisku aizsegu, kas aizsargā no trokšņiem un garantē izglītojamo drošību pārējā teritorijā. Sporta laukums ir klāts ar noblīvētu grunts segumu vai sporta nodarbībām piemērotu veselībai nekaitīgu cita blīva materiāla segumu.
saimniecības zona (kurināmā un izdedžu novietne, atkritumu konteineru novietne). Saimniecības zonā ne tuvāk par 20 m no iestādes ierīko betonētu vai asfaltētu laukumu sadzīves atkritumu konteineru novietošanai. Atkritumus glabā slēgtos konteineros, lai tiem nevarētu piekļūt kaitēkļi un grauzēji, kā arī netiktu piesārņota pārtika, iekārtas, teritorija, dzeramais ūdens un vide.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties