Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:166952
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.04.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mācību metode vispirms paredz skolotāja mērķi un darbību ar viņa rīcībā esošajiem līdzekļiem. Ja tās rezultātā rodas atbilstošs skolēna mērķis un darbība ar viņa rīcībā esošajiem līdzekļiem, tad šīs darbības ietekmē veidojas un noris mācīšanās process – skolēns apgūst attiecīgo mācību saturu, tiek sasniegts izvirzītais mērķis. Sasniegtais rezultāts noder par kritēriju, pēc kura var vērtēt metodes atbilstību skolotāja izraudzītajam mērķim.

Secinājumi
Mācību metožu būtība ir pēc iespējas efektīvāk un vieglāk skolēniem sasniegt mācību mērķus. Izdevīgākā un efektīvākā veidā skolēni var iegūt zināšanas. Būtība ir ar metožu palīdzību mācību stundas skolēniem padarīt baudāmākas. Mācību metode ir kā skolotāja triks, kā skolēniem likt efektīgi strādāt. Tās ir gan kā ceļrādis programmu īstenošanā, gan kā darbarīks, nepieciešamības gadījumos. . Ar mācību metožu palīdzību tiek veicināta skolēna personības izaugsme, aktivizēta mācīšanās darbība, sekmēta daudzveidīgu prasmju attīstība. Manuprāt, skolotājam ir jāvelta liela uzmanība tam, kādu tieši mācību metodi izvēlēties, jo no tā ir atkarīgs skolēna veikums un zināšanu līmenis.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties