Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:946906
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.06.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 18 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Darbības veids
Lattelekom ir viens no lielākajiem uzņēmumiem Latvijā, un tas sniedz telekomunikāciju pamatpakalpojumus, datu pārraides, interneta un kontaktu centru pakalpojumus, kā arī integrētus telekomunikāciju un informācijas tehnoloģijas (IT) risinājumus.
Lattelekom SIA ir dibināts 1994. gadā. 51% Lattelekom pamatkapitāla pieder Latvijas Republikai, bet 49% – konsorcijam TILTS Communications, kas pieder Sonera Corporation meitasuzņēmumam Sonera Holdings B.V. 99,4% Sonera Corporation akciju pieder TeliaSonera.
Desmit darbības gadu laikā Lattelekom ir ieguldījis 470 miljonu latu telekomunikāciju infrastruktūras modernizēšanā. Lattelekom tīkls ir uzskatāms par Latvijas nacionālo bagātību, jo tā attīstībā netieši ir piedalījušies visi Latvijas iedzīvotāji.
2002. gadā Lattelekom vadība pieņēma stratēģisku lēmumu kļūt par klientu servisa uzņēmumu, lai nodrošinātu biznesa attīstības tempu pieaugumu un augstu klientu apkalpošanas līmeni. Uzņēmuma Lattelekom stratēģiskā prioritāte ir klientu apkalpošanas kvalitātes uzlabošana.
Viens no Lattelekom tēla veidošanas mērķiem ir parādīt, ka uzņēmuma pakalpojumi ir pieejami visiem iedzīvotājiem un uzņēmumiem Latvijā. Lattelekom piedāvā visdažādākos telekomunikāciju risinājumus, kas var palīdzēt cilvēkiem pilnībā īstenot savas iespējas mājās, ģimenē, kā arī darbā, mācībās un profesionālajā izaugsmē. Izstrādājot jaunus pakalpojumus, Lattelekom mērķis ir panākt, lai mūsdienīgie un sarežģītie saziņas un komunikāciju risinājumi būtu saprotami un viegli pielietojami un mūsu klienti varētu izmantot visu sev nepieciešamo – no tālruņa līnijas līdz pat piekļuvei bezvadu tīkliem. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties