Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:485973
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.05.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Piemēram, siltuma, elektroenerģijas un transporta degvielas pasākumi, intensīvāka sabiedriskā transporta un velotransporta izmantošana. Izaicinājums ir, protams, aicināt iedzīvotājus mazāk izmantot personīgos automobiļus, kas nenoliedzami citiem ir ērtākais pārvietošanās veids, taču tādā gadījumā būtu jāuzlabo sabiedriskā transporta kvalitāte un pieejamība, kā arī jāpalielina sabiedriskā transporta popularitāte sabiedrībā. Savukārt ar jauno tehnoloģiju attīstību ir iespēja iedzīvotājus izvēlēties iegādāties videi draudzīgākus automobiļus, kas ir ar hibrīddzinējiem aprīkoti un elektroautomobiļi. Tāpat vēl joprojām izaicinājums ir gājējiem un velosipēdistiem piemērotas drošas vides un infrastruktūras izveide.
Pašlaik galvenie ekonomikas izaicinājumi izriet no norisēm darba tirgū – brīvo darba roku skaits samazinās, kas rada spiedienu uz algām un ietekmē ražotāju konkurētspēju ārējos tirgos. No vienas puses, varētu teikt, ka Latvija labi tiek galā ar makroekonomiskajiem izaicinājumiem. Par to visspilgtāk liecina finanšu krīzes pārvarēšana. Tāpat arī cīņa ar bezdarbu ir sekmējusi valsts ekonomisko attīstību. No otras puses, ne visiem krīzes pārvarēšana šķiet veiksmes stāsts, jo vēl joprojām pastāv uzskats, ka krīze nav pārvarēta, balstoties uz to, ka šobrīd algas ir nepiemēroti zemas visām obligātajām izmaksām, kas strauji turpina augt.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties