Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:474802
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Par uzņēmumu
Apdrošināšanas akciju sabiedrība BTA ir dibināta 1993. gada 1. novembrī, piedaloties Latvijas lielākajiem jūrniecības uzņēmumiem, kas kļuva par BTA akcionāriem. Tā paša gada 17. decembrī BTA ieguva licenci, kas dod tiesības nodarboties ar apdrošināšanas darbību.
Kopš 1993. gada, uzsākot darbību pamatā jūras un gaisa transporta apdrošināšanas jomā, spēcīgas konkurences apstākļos, BTA ātri sevi pierādījusi kā universāla apdrošināšanas sabiedrība, kas spēj klientiem piedāvāt plašu apdrošināšanas pakalpojumu klāstu visā Latvijā. Ar katru gadu BTA turpina paplašināt savu pārstāvniecību tīklu Latvijā.
Latvijas riska apdrošināšanas sabiedrības Latvijā var iegūt licences 19 apdrošināšanas veidos, no kurām BTA ir izsniegtas 18.
Veiksmīgas darbības rezultātā BTA ir izaugusi par stabilu apdrošināšanas sabiedrību Latvijā, kas aizņem vienu no lielākajām riska (nedzīvības) tirgus daļām. Vērtējot pēc parakstītajām bruto prēmijām, BTA ir viena no lielākajām riska apdrošināšanas sabiedrībām Latvijā.
Tā kā apdrošinātāji uzņemas visai ievērojamas finansiālās saistības, tad viens no svarīgākajiem pamatelementiem kvalitatīvu pakalpojumu sniegšanā BTA klientiem ir parakstīto risku pārdomātā pārapdrošināšanas politika. Lielākā daļa parakstīto risku tiek pārapdrošināta tādās pazīstamās rietumu pārapdrošināšanas sabiedrībās, kā piemēram, Swiss Re, Munich Re, Hannover Re, Gen Re, Lloyd’s un citās sabiedrībās Rietumeiropā.
2002.gada februārī Latvijas apdrošināšanas uzņēmums BTA iegādājās 100% Lietuvas apdrošināšanas uzņēmuma LTB Draudimas akciju un uzsāka biznesu Lietuvā. Tā paša gada 1. martā tika nomainīts uzņēmuma oficiālais nosaukums un uzņēmums tika nosaukts - UAB BTA DRAUDIMAS.
Lai gan UAB BTA DRAUDIMAS mātes uzņēmums dibināts Latvijā, liela uzmanība tiek pievērsta faktam, ka Lietuvas apdrošināšanas tirgus būtiski atšķiras no Latvijas apdrošināšanas tirgus: par spīti mazajam ģeogrāfiskajam attālumam, uzsvari minēto valstu tirgū ir salikti pavisam citādi. Tādējādi ir acīmredzams, ka tieša Latvijas pieredzes piemērošana Lietuvā ir praktiski neiespējama.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties