Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:962812
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.06.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Autora referāta izvelētā tēma „Latvijas tiesību sistēmas rakstūrojums” ir diezgān aktuāla. Pēc darba autora uzskātiem šis darbs sniedz nopietnu informaciju par Latvijas tiesību sistēmu.
Tiesību sistēma ir iekšēja tiesību uzbūve, ko objektīvi nosaka sabiedrīsko attiecību sistēma un kas izpaužas normatīvā materiāla apvienošanā un notektā sakārtošanā1. Latvijas tiesību sistēma ir diezgān sarežgita, tomēr par tās nozīmi nevār pateikt vienā vārdā vai arī teikumā. Latvijas valsts tiesību sistēma ir sarežgits mehanisms, kurā ir iedarbināti vairākas institūcijas un personas. Ta iedarbojas visa Latvijas teritorijā. Latijas Republikas nacionālā tiesību sistēma šaurā nozīmē sastvāv no tiesību nozarēm, tiesību institūtiem, un tiesību normam
Darba autora mērķis ir tikt skaidrība ar Latvijas tiesibu sistēmas uzbuvī, izanalizējot visas tiesību sistēmas sastāvdaļas un izvirzīt sēcinajumus. Darba mērķa sasniegšanai tika izmantotas vairākas metodes, taču nozimigākie ir analīze, petīšana, salidzīnašana u.c.
Referāts sastāv no trīm nodaļam. Pirmajā nodaļa tiek aprakstītās tiesību nozares, savukārt otrā nodaļa tiek aprakstītas tiesību institūti, un trešā nodaļa ir aprakstīti tiesību normas, tās jedziens un būtība.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1193019
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties