Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Latvijas Republikas un Kanādas starptautiskās attiecības un sadarbība

     

    Referāts6 Ekonomika

1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:434623
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.12.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Nākotnē Latvijas un Kanādas sadarbības rezultātā tiek cerēts, ka abas valstis abpusēji spēs dot savu ieguldījumu mazāk attīstīto valstu tālākā pilnveidošanā. Par nozīmīgu soli Latvijas un Kanādas ekonomisko attiecību, tai skaitā uzņēmējdarbības vides, un sadarbības celšanai ir šī gada 11.maijā saņemtais OECD (Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas) uzaicinājums Latvijai kļūt par organizācijas dalībvalsti. Tas sekmēs investoru piesaisti un atvieglos uzņēmējiem pieeju kredītu tirgiem savu attīstības plānu un projektu īstenošanai otrā valstī. ( Ekonomikas ministrija, 2016). Mūsdienās Latvija saskaras ar virkni drošības izaicinājumu, tādēļ tika informētas Kanādas amatpersonas par mūsu valsts lēmumu jau līdz 2018.gadam palielināt budžetu valsts aizsardzībai līdz diviem procentiem no iekšzemes kopprodukta. (Saeimas preses dienests, 2016).
Kanādas un Latvijas starptautiskās ekonomiskās attiecības piedāvā patērētājiem abās valstīs jaunas iespējas un produktus, veicina pakalpojumu un kapitāla kustību gandrīz pāri visai pasaulei, kā arī izraisa darba un tehnoloģiju mobilitāti. Latvijas un Kanādas starptautiskā sadarbība ir augstu vērtējama un to nedrīkst pazaudēt, jo starptautisko ekonomisko sakaru pārtrūkšanas sekas var novest pie Latvijas ekonomiskās dzīves pagrimuma. Abām valstīm aiz vien vairāk jāveicina uzņēmēju sadarbība. Tomēr, lai arī līdz šim ir sasniegts daudz, ņemot vērā mūsu valstī notiekošos procesus un starptautisko sadarbību ar Kanādu, ir jāturpina darbs pie tirdzniecības barjeru samazināšanas un ekonomisko attiecību padziļināšanas. Kā arī jāturpina abu valstu sadarbība NATO ietvaros.

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1363193
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties