Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Latvijas politiķu svarīgākie uzdevumi ekonomiskās attīstības nodrošināšanai šajā desmitgadē

     

    Referāts8 Ekonomika, Politika

2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:528843
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Laikā, kas pagājis kopš Latvijas neatkarības atjaunošanas 1990.gadā, ir paveikts daudz - nostabilizēta demokrātiska valsts iekārta, reāli funkcionē liberāla un atvērta tirgus ekonomika, Latvija sekmīgi integrējas starptautiskajās struktūrās.
Pēdējos desmit gados Latvijas ekonomika un politiskā situācija brīžiem ir gan uzlabojusies, gan pasliktinājusies. Latvijas ekonomika strauji attīstījās pēc iestāšanās ES, bet ilgi tas nevilkās, sakarā ar vispasaules ekonomisko krīzi, Latvija dabūja smagāko triecienu, mūsu IKP krītas visstraujāk, bezdarbs ir visaugstākais no ES valstīm, situācija nemitīgi turpina pasliktināties, bezdarba līmenis jau ir pārsniedzis ASV lielās depresijas laikā. Šīs dramatiskās pārmaiņas, no pieauguma un pasliktināšanos pamatā ir ekonomiskās krīzes dēļ, taču, kādēļ Latvija ir visu slikto rādītāju pirmajā vietā starp ES ir tikai un vienīgi mūsu valdības „panākums”. Latvijas valdība nestrādā tautas interesēs, bet gan kāda cita. Tā vietā lai mēģinātu darīt kaut ko Latvijas labā – glābtu mājsaimniecības, attīstītu zinātni un rūpniecību dodot jaunas darbavietas, piesaistītu ārvalstu investorus, valdība tikai paaugstina nodokļus, kas ir pretēji visiem krīzes glābšanas noteikumiem, jo ielūkojoties vēsturē, paņemot par piemēru ASV vai Lielbritāniju, var redzēt, ka lai izietu no krīzes ir jāsamazina nodokļi tiem, kas jau tā nespēj tos maksāt un jācenšas palielināt nodarbinātību. Valdība nekad nav uzklausījusi dažu ārzemju, kā arī pašu vietējo zinātnisko viedokli par ekonomiskās situācijas sabalansētības nodrošināšanas iespējam.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1307843
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties