Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:245289
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.03.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Pēc šī darba izstrādes var secināt, ka salīdzinoši ar 90.gadiem cilvēki arvien mazāk pērk un izvēlas abonēt laikrakstus. Tie sabiedrību nesasniedz tik ātri kā interneta portālu ziņas vai sociālajos tīklos izplatīta informācija. Krīze un novēlota vēlme saturu veidot interneta vidē krietni vien samazināja laikrakstu popularitāti.
Tāpat - laikraksts ir tik labs, cik labi ir tā īpašnieki un redaktori. Kamēr “Diena” piederēja “Bonnier”, tikmēr laikrakstam bija ziedu laiki, īpašnieki veicināja kvalitatīvu satura izveidi, tāpat nodrošinot darbinieku, žurnālistu profesionālo attīstību. Kad laikraksts nonāca Rīgas tirdzniecības ostas īpašumā, sabiedrība sāka šaubīties par laikraksta patiesumu un vērtību sistēmu, tādējādi mazinājās uzticība avīzei un sabiedrība sāka to pirkt un abonēt mazāk, jo pastāv uzskats, ka “Diena” pārstāv tikai noteiktu indivīdu viedokļus un intereses.
KANTAR 2019.gada statistika liecina, ka cilvēki labprātāk izvēlas pirkt un lasīt žurnālus, nevis avīzes ar svarīgāko informāciju. Tomēr mūsdienās vēl pastāv auditorija, kas iegādājas un abonē arī laikrakstus, tāpēc laikraksti turpina censties izdomāt jaunus formātus, lai atjaunotu savu popularitāti un tiktu ārā no parādiem.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties