Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:182684
 
Vērtējums:
Publicēts: 04.04.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
1.  Kruīzu kuģu darbības specifika    5
2.  Galvenie kruīzu maršruti    6
3.  Ievērojamākās kruīzu kuģu kompānijas    8
  Literatūras saraksts    10
Darba fragmentsAizvērt

Ceļošanā un tūrisma industrijā šobrīd ir vērojams uzplaukums. Cilvēki ceļo ne tikai darba darīšanās, lai nopelnītu naudu, bet arī prieka pēc. Mūsdienās iespējams ceļot ar mašīnu, lidmašīnu un arī ar kruīza kuģiem. Ūdens pievelk cilvēkus, un, manuprāt, tas arī ir galvenais iemesls, kāpēc cilvēkiem patīk kruīzi.
Kruīzi ir svarīgs tūrisma industrijas sektors. Tie parasti ir ļoti lieli kuģi, kas spējīgi uzņemt lielu skaitu pasažieru. Kruīzs ir vienreizējs ar to, ka ik rītu ceļotājs var pamosties citā valstī, kur var doties dažādās ekskursijās. Pats kuģis ir kā milzīga viesnīca, restorānu, bāru, teātru, kongresa zāļu, sporta zāļu, skaistumkopšanas salonu, baseinu utt. komplekss. Izklaides iespējas ir ikvienam, kā arī īpaši padomāts ir par bērniem – speciāli paredzētas spēļu un atrakciju zāles, animāciju grupas utt. Ceļojums ar kuģi ir interesants arī tāpēc, ka pasažieris var ieraudzīt visu jūru un iepazīt tās apskalotās valstis un galu galā atgriezties atpakaļ ceļojuma sākumpunktā.
Ir dažādi kruīzu veidi, un katrs var izvēlēties sev piemērotāko, kā, piemēram: Luxury, Family, Cheap, World, Christmas, Mini utt. [7.]
Apkopojot pieejamo informāciju, ir redzams, ka tūrisma kompānijas, piesaistot auditoriju, veido jaunus tūrisma maršrutus un paaugstina servisa līmeni, aizvien paplašinot piedāvāto atrakciju klāstu. Līdz ar to konkurence šajā nozarē ir milzīga. Jaunākās tendences rāda, ka bizness tiek mērķēts kā uz elitārās, tā ekonomiskās klases ceļotājiem. [1.] Tātad kruīzus ir iespējams piemeklēt praktiski jebkuram. Tūrisma industrijā ir ļoti daudz kompāniju un piedāvājumu arī par ļoti pieejamām cenām.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1240828
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties