Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:634487
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.05.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Prologs   
  Kosmiskā teorija   
  Kosmiskās teorijas vispārējais apraksts   
  Kosmiskās teorijas pierādījumi   
Darba fragmentsAizvērt

Mēs dzīvojam pasaulē, kurā notiek neticamas un pat fantastiskas lietas. Visapkārt mēs vērojam dzīvību. Par to liecina dzīvnieki, putni, zivis un citas dzīvās radības. Dzīve eksistē visur: gan Ziemeļpolā, gan tuksnešos, gan gaisā, gan kokos. Uz zemes dzīvība ir daudzveidīga: tas visos izraisa izbrīnu. Vēl joprojām pastāv jautājums, kā radusies mūsu planēta un visi tās iemītnieki. It sevišķi visus interesē cilvēces rašanās cēloņi.
Daudzi cilvēkiem ir vienalga, kā viņi radušies, taču tā tas nav. Domas kā cilvēks ir radies stipri ietekmē cilvēka turpmāko dzīvi.
Cilvēces attīstības vēsture vēl joprojām nav noskaidrota. Tā ir mulsinoša, neatbilstību, mīklu un interesantu faktu pārpilna. Vēl pagājušā gadsimtā daudziem, un it īpaši baznīcas piekritējiem, bija neizprotama Darvinisma teorija, kura dažos izraisīja izbrīnu un sašutumu. Tik viegli saprotamā un visiem pieņemamā teorija, ka pasauli radījis Dievs, tika uzskatīta par vienīgo patiesību, kuru sludināja baznīcās.
Tagad, uz 21. gadsimta sliekšņa, tika radīta jauna teorija, kura nepiekrīt ne Bībeliskajai, ne evolucionārajai teorijai. Šīs teorijas pamatprincips ir cilvēka rašanās no kosmosā.
Lai labāk un objektīvāk izvērtētu cilvēku izcelsmes cēloņus, aplūkosim vairākas versijas: teorijas kurā zināms virzītājspēks un Čarlza Darvina teorija, kuru dēvē par evolūcijas teoriju. Tas dod iespēju piekrist, apstrīdēt daudzus faktus, vai arī salīdzināt versijas pēc vairākiem parametriem: ticamības, objektivitātes. Noteikti eksistē arī citas versijas par cilvēka izcelšanos. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties