Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:299235
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.11.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Atsaucoties Talsu novada fonda aicinājumam iesaistīties akcijā „Skola soma” (palīdzēt pirmklasniekiem no maznodrošinātām ģimenēm sākt skolas gaitas), Ziemeļkurzemes NVO atbalsta centra un Starptautiskās sadarbības centra „Eiromāja” Talsos darbinieces akcijas atklāšanas pasākumā Talsos kopīgi ziedoja 25 latus ar vēlējumu – atbalstīt vienu bērnu kādā Talsu rajona mazajā skoliņā. Šādi akciju atbalstīja arī Talsu kafejnīcas „Martinelli” kolektīvs.
2005. gada nogalē Talsu novada fonds rīkoja akciju „Sveiciens Ziemassvētkos”, kuras ietvaros aicināja fonda dalībniekus, sadarbības partnerus un pašvaldības iegādāties Ziemassvētku kartiņas, ko īpaši šim mērķim bija sagatavojis fonds. Savus zīmējumus kartiņu izgatavošanai dāvināja vietējie iedzīvotāji. Ienākumi no pārdotajām kartiņām tika novirzīti neaizskaramā kapitāla veidošanai. Akcijas ietvaros neaizskaramais kapitāls pieauga par 438,55 latiem.
Ilgtermiņa sadarbība starp kopienas fondu un uzņēmumu Ilgtermiņa sadarbība starp kopienas fondu un uzņēmumu var veidoties, ja uzņēmums ziedo fondam naudu, ko fonds, savukārt, iegulda finanšu tirgū, un ik gadu daļa peļņas tiek izlietota kādam no projektu konkursiem. Bez tam ziedotājs var savu „fondu” ik gadu papildināt, tā palielinot sabiedrībai pieejamo nepieciešamo atbalstu.
Talsu novada fonds un SIA „O.Bāres Būvmateriāli” 2006. gadā noslēdza ilgtermiņa līgumu par sadarbību uzņēmuma labdarības aktivitāšu administrēšanā. Uzņēmums kopā ar Talsu novada fondu kopīgi izvērtē ikdienā saņemtos ziedojumu lūgumus un pieņem lēmumu par atbalstu. Vēlāk fonds veic atbalstīto projektu īstenošanas pārraudzību, kā arī sniedz pārskatu uzņēmumam par sasniegto. Līgums paredz iespēju, ka šīs sadarbības ietvaros Talsu novada fonds var vērsties pie uzņēmuma ar priekšlikumiem par atbalstāmajām iniciatīvām. Uzņēmums apmaksā šo fonda sniegto pakalpojumu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties