Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:617199
 
Vērtējums:
Publicēts: 03.02.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Konflikta izklāsts: Pieņēmu jaunu darba piedāvājumu strādāt lielveikalā par pārdevēju pārtikas nodaļā. Pirmajā pārbaudes dienā man noteica, kura attiecīgā pārdevēja - Ilze (vārds tika mainīts) mani apmācīs. No vadītāja puses netika nekas skaidrots kā darbs veicams, tāpēc visas cerības viesu uz savu kolēģi. Jau pirmajā satikšanās brīdī ievēroju, ka pret mani tiek vērsts ļoti nicinošs skatiens.
Rīts. Pilna noliktava ar tikko atvestiem produktiem un precēm, kas salikti lielās kaudzēs vairāku metru garumā. Tā kā pirms tam nebiju strādājusi šāda veida darbu, mani pārņēma nesaprašana ar ko sākt un kur visu to lai liek. Vērsos pie savas kolēģes, kas savā ikdienas ritmā, nepievēršot nekādu uzmanību man, nelikās ne zinis par to, ka man būtu jāparāda un jāpaskaidro darba stratēģija. Jautājot, kas man jādara un ar ko jāsāk, saņēmu īsu atbildi – ko redzi, to ņem un izliec plauktos.
Tā arī darīju un centos veikt cītīgi un apzinīgi savu darbu. Ievēroju, ka Ilze bija diezgan noslēgta, ar mani nelabprāt sarunājās vai nedeva nekādas norādes attiecībā uz darbu. Pagāja dažas stundas un, ienākot noliktavā, redzēju, ka kolēģe bija nikna un dusmās veica darbu, mētāja kastes un kaut ko murmināja zem deguna. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1116193
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties