Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:793481
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.01.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 17 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Jebkura informācija, ko nes līdzi laiks parāda un atspoguļo to, cik daudz cilvēks paspēj pieredzēt un izveidot vienas savas dzīves laikā. Katrs savā dzīvē sniedzas pēc tā augstākā – pēc laimes un katrs mēģina to sasniegt tādiem līdzekļiem, kādus atrod par pareizākajiem vai derīgākajiem tam, lai sasniegtu savu vēlmju īstenošanu.
Dažādas liecības attaino to, ka cilvēks ir dzīvojis tūkstošiem dažādās sabiedrībās, ar tūkstošiem dažādām vērtību sistēmām, tūkstošiem dažādu attiecību vienai ar otru un apkārtējos pasauli, tūkstošiem dažādu paškoncepciju. Cilvēks izmaina sev apkārt esošo pasauli katru mīļu brīdi un lietas mainās nepārtraukti, nemaz nerunājot par vidi un pašu sabiedrību. Taču tas ir cilvēka dabā – nepārtraukti kautko mainīt un pašam pielāgoties paveiktajam rezultātam. Cilvēces attīstība, tāpt visa, kas ap mums attīstība atrodas nepārtrauktā kustībā un katra izmaiņ, atklājums, uzlabojums, kas kautko maina jau pastāvošajā lietu un pasaules kārtībā nāk no cilvēka vēlmām un vajadzībām mainīt pastāvošo uz kautko labāku, sev piemērotāku un ērtāku.
Ir cilvēki, kuriem nepietiek ar to, kas ir viņiem apkārt un tie rada paši savu pasaules uztveri, kā arī apvienojas grupās ar sev līdzīg domājošajiem, laikautko mainītu un savas dzīves ietvaros īstenotu savus mērķus, turklāt viens no tiem ir pārliecināt sabiedrību par savu nostāju, iesaistīt to notikumu gaitās un procesos, darbojoties komunālajās kustībās. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties