Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:935029
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.01.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 14 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
  Mājdzīvnieku problēma Rīgā    5
  Mājdzīvnieku turēšanas noteikumi    5
  Klaiņojošo dzīvnieku problēma Rīgā    8
  Dzīvnieku patversmes Rīgā    8
  Rīgas pašvaldības dzīvnieku patversme Līčos    10
  Suņu patversme Juglā    11
  Patversme „Dzīvnieku draugs”    12
  Klaiņojošo dzīvnieku bīstamība    13
  Secinājumi    16
  Izmantotās literatūras un avotu saraksts    18
Darba fragmentsAizvērt

Rīgas pilsētā ir ļoti daudz klaiņojošo dzīvnieku, tas rada nopietnus draudus cilvēka veselībai un drošībai. Šo problēmu veicina gan iedzīvotāju neapdomība, gan Rīgas Pašvaldības attiecīgo struktūru nepilnīgs darbs. Tas ir saistīts ar to, ka klaiņojošo dzīvnieku problēmai nepievērš pietiekami lielu uzmanību. Kas attiecas uz mājdzīvniekiem, tad Rīgā netiek ievēroti daudzi no dzīvnieku turēšanas noteikumiem. Tas atkal ir saistīts ar dzīvnieku mīļotāju neapdomātu rīcību, bet tik pat lielā mērā arī ar attiecīgu struktūru bezdarbību, jo, radot noteikumus, jāseko arī, lai tie tiktu ievēroti. Šajā referātā mēs izpētīsim problēmas Rīgā, kas ir saistītas ar klaiņojošiem dzīvniekiem, kā arī atsevišķi pievērsīsimies mājdzīvnieku problēmai Rīgā. Līdz ar to mums ir 2 hipotēzes:
Rīgas pašvaldības rīcība nav pietiekama, lai risinātu mājdzīvnieku problēmu Rīgā.
Mēs apskatīsim Rīgas Domes rīcību attiecībā uz mājdzīvnieku turēšanas noteikumiem un to ievērošanu. Kā arī ko Pašvaldība dara, lai ierīkotu ērtus laukumus dzīvnieku pastaigām. Mēs centīsimies vai nu pierādīt vai apgāzt šo hipotēzi apskatot ne tikai Rīgas Pašvaldības rīcību, bet arī ieskatīties iedzīvotāju darbībā vai bezdarbībā attiecībā uz šo jautājumu.
Rīgas pašvaldības rīcība nav pietiekama, lai risinātu klaiņojošo dzīvnieku problēmu Rīgā.
Tiks apskatīta Rīgas Domes rīcība, attiecībā uz klaiņojošo dzīvnieku problēmas risināšanu Rīgas pilsētas teritorijā, kā arī cik bīstama ir klaiņojošo dzīvnieku eksistence, to pierādot ar dažādu slimību aprakstu.

Mājdzīvnieku problēma Rīgā
Cilvēks iegādājas mājdzīvnieku, dažādu apstākļu vadīts, - kā sargu, uzticamu draugu vai vienkārši tāpēc, ka viņš mīl dzīvniekus. Parasti dzīvnieks šo mūsu uzticību un draudzību attaisno, taču katram jāatceras, ka, iegādājoties dzīvnieku, cilvēks uzņemas atbildību par viņu. Atbildība ir arī par to, lai apkārtējiem cilvēkiem jūsu mīlulis nesagādā problēmas.
Diemžēl daudzi cilvēki, turot mājdzīvniekus, nerūpējas par to, lai pēc dzīvnieka izvešanas pastaigā, citiem nenāktos ciest no atstātā netīrības. Bet šī nav tikai iedzīvotāju u dzīvnieku turētāju vaina. Zināmā mērā Rīgas pašvaldībai ir jārūpējas, lai pilsētā tiktu uzturēta kārtība. Ir zināms, ka Rīgā, Eksporta ielā, gar Brīvostas žogu posmā no Hanzas ielas līdz Katrīnas ielai ir ierīkots pirmais suņu pastaigas laukums pilsētā.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties