Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:601125
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.01.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ķermeņa valoda ir neverbāla saziņas forma, ko mēs lietojam katru dienu. Ķermeņa valodas pārzināšana var ievērojami atvieglot saskarsmi ar apkārtējiem, arī ar kolēģiem, radiniekiem un tuvākajiem.
Pēc zinātnieku domām, ķermeņa valodas pamati ielikti ikviena cilvēka ģenētiskajā kodā, taču tos var ietekmēt arī apkārtējā vide. Kopš dzimšanas akli bērni, piemēram, prot smieties un smaidīt, lai gan viņi nekad nav redzējuši smaidu.
Ķermeņa valoda ir svarīga ne tikai saziņai divatā. Grupā visi cilvēki parasti vienlaikus nerunā — runā viens, bet pārējie viņā klausās. Jo labāk attīstītas būs jūsu ķermeņa valodas iemaņas, jo lielāku skaitu cilvēku varēsiet ietekmēt.
Ķermeņa valoda ietver sevī dažādus izteiksmes veidus, kas, lielākoties neapzināti, atspoguļo cilvēka psiholoģisko stāvokli.
Lielākā daļa pētnieku visumā piekrīt, ka vārdi tiek lietoti pārsvarā informācijas nodošanai, turpretī bezvārdu kanāls tiek lietots savstarpējo attiecību noskaidrošanai un dažos gadījumos aizstāj vārdiskos ziņojumus. Daudziem cilvēkiem ir grūti samierināties ar faktu, ka bioloģiski cilvēks ir un paliek dzīvnieks. Dīvaini ir tas, ka cilvēciskais dzīvnieks reti kad apzinās savas pozas, kustības un žestus.
Sievietes ir jūtīgākas par vīriešiem, un šis fakts ir pamatā tam, ko parasti sauc par sieviešu intuīciju. Sievietēm piemīt iedzimta spēja uztvert un atšifrēt neverbālos signālus un ievērot sīkas detaļas.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1161428
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties