Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:701076
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 12.03.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pasaule ir tā vieta, kurā mēs visi dzīvojam un eksistējam. Uz šī Dieva radītā nostūra atrodas daudzi cilvēki, kuriem ir nepieciešama mūsu līdzjūtība un palīdzība. Kaut arī katrs no mums ir personība un individualitāte, tomēr nevienam nav nepazīstams tāds jēdziens kā palīdzība grūtā brīdī un līdzcilvēku atbalsts dažādās dzīves situācijās, neņemot vērā cilvēka sociālo stāvokli, ticību vai ādas krāsu.
Ejot gadiem un mainoties visai pasaulei, arī cilvēki ir mainījušies līdz ar to. Ja pavēro mūsdienu sabiedrību un tajā ietilpstošo jaunatni, nākas secināt, ka tādi cilvēciski pamatjēdzieni kā līdzjūtība, godīgums un sapratne ir gandrīz izzuduši. Nevienam no mums vairs nerūp citu cilvēku liktenis, tā kā mēs esam pārāk aizņemti un iegrimuši savās domās un ikdienas rūpēs, ka esam piemirsuši visu pārējo.
Daudzi man tagad uzdotu jautājumu: „Kas jādara, lai pasaule kļūtu labāka?” Es atbildētu skaidri un vienkārši: „Jādzīvo labāk!” Kā reiz kāds mācītājs teica: „Kad es biju jauns, es gribēju mainīt pasauli – nesanāca, tad es izlēmu mainīt savu valsti, arī nesanāca, tādēļ es nolēmu atsākt ar draudzi, tas izgāzās tāpat kā iepriekšējie mēģinājumi, pusmūžā es nolēmu mēģināt mainīt ģimeni, tad māsu ... Nesanāca. Tikai mūža nogalē, pirms nāves es sapratu – vispirms man vajadzēja mainīt pašam sevi, tad es būtu mainījis gan māsu, gan ģimeni, beidzot arī valsti un galu galā, iespējams arī pasauli ”.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1182876
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties