Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:807631
 
Vērtējums:
Publicēts: 21.06.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Katrām profesionāli izgatavotām un samontētām kāpnēm ir savs individuāls raksturs. Lai kāpnes organiski iekļautos dzīvojamā telpā un radītu vienotību ar māju daudz kas ir jāparedz: gan kāpnu izveidē, gan materiālu ziņā, no kuriem tiek veidota konstrukcija, optimāls pakāpienu augstums un platums, trelliņu atbalsta stabu un lenteru formu. Koksne ir pats dabiskākais, mājīgākais un veselīgākais materiāls, tādēļ arī koka kāpnes ienes mājā siltumu un omulību. Ir svarīga ne tikai materiāla izvēle, bet ari tona atbilstība. Dažādi kāpņu krāsu risinājumi spēj piešķirt telpai noteiktu raksturu, pie veiksmīgas izvēles radot mājai optimālu, harmonisku izskatu. Var tonēt visas kāpnes vai arī to atsevišķus elementus, piemēram, vaigus un lenteri. Pašreiz kāpņu margām ir vairāk dekoratīvās nekā aizsargfunkcijas un bieži vien tās ir sava veida "vizītkarte". Trelliņu stabiņiem un balsta stabiem var būt dažādas formas: sākot ar askētiski apaļām vai kvadrātveidīgām un beidzot ar samāksloti grieztām skulbtūrām. Mūsdienīga tehnoloģija dod iespeju kāpņu izgatavošanai izmantot ne tikai koksni, bet arī koksnes un metāla savienojumus. Glīti izskatās metāliskie trelliņu stabini iemontēti kāpnēs no koka, vai vaigs no metāla ar koka pakāpieniem. Modernie darbagaldi, meistaru daudzgadīgā darba pieredze, mīlestība pret darbu un radošā pieeja, kā arī modernās iekārtas dod iespēju sasniegt augstu izstrādājuma kvalitāti. Meistara precīzie mērījumi objektā, kā arī speciālas datorprogrammas izmantošan kāpņu projektēšanā garantē pareizu konstrukcijas veidojumu.
Pilns kāpņu izgatavošanas cikls ietver telpu uzmērīšanu, konsultāciju, projekta izstrādi, kāpņu izgatavošanu, piegādi objektā un montāžu klientam vēlamā laikā.
Pamatprasības, ko izvirza kāpnēm: lai tās būtu izturīgas, stabilas, vieglas lietošanā, un, protams, kāpnēm ir jāpasvītro Jūsu mājokļa interjēra savdabību un individualitāti.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties