Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:243161
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Sabiedriskās attiecības ir viena no nozīmīgākajām komunikācijas nozarēm, bez kuras ir grūti iedomājama mūsdienu cilvēka dzīve, jo, lai arī ikdienā cilvēki bieži vien pat nemana sabiedrisko attiecību nozares klātbūtni savā dzīvē, tomēr patiesībā ļoti liela daļa informācijas, ko ļaudis ik dienas iegūst, ir sabiedrisko attiecību nozarē strādājošo cilvēku darba rezultāts. Sabiedrība iegūst informāciju galvenokārt ar masu saziņas līdzekļu starpniecību, tāpēc institūcijām ir jāveido un jāuztur saikne ar masu saziņas līdzekļiem, sniedzot informāciju par institūcijas darbību, attīstību, principiem, perspektīvām.
Masu mediji mūsdienās cilvēka dzīvē ieņem svarīgu lomu. Masu mediji ir tie, kas informē iedzīvotājus par jaunākajiem notikumiem, reklāmām. Tajā skaitā prese ir neatņemama sastāvdaļa mūsdienu cilvēku dzīvē, presi lasa ikviens, to arī izmanto mūsdienu uzņēmēji, ražotāji, pakalpojumu sniedzēji, ievietojot presē reklāmas, taisa relīzes, lai piesaistītu presi un jaunus klientus. Prese ir sava veida reklāma, ar kuras palīdzību uzņēmējs piesaista kvalitatīvu klientu uzmanību. Uzņēmēji izmanto attēlus, īsfilmas, lai piesaistītu masu medijus un tādā veidā arī pircējus. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties