Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:593191
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.06.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mēs izvēlējāmies tēmu, kā ārējais izskats ietekmē panākumus, jo ,mūsuprāt, šī tēma ir ļoti aktuāla mūsdienās. Skaistums ir ārkārtīgi vērtīgs resurss, kas vairāk vai mazāk viegli konvertējams citos sociālos resursos, tajā skaitā varā un naudā.
Laiks un nauda, ko cilvēki tērē, iegādājoties kosmētikas līdzekļus un tērpus, ievērojot dažādas diētas un nodarbojoties ar fiziskiem vingrinājumiem, parāda, cik lielu nozīmi mūsu sabiedrība piešķir izskatam, arī reklāmas nemitīgi iegalvo, ka pievilcīga āriene var sagādāt apkārtējo cilvēku patiku un pat mīlestību.
Pētījumā apskatītās tēmas: pirmā iespaida nozīmīgums, ne tikai personiskajā dzīvē, bet arī darba tirgū un profesionālajā karjerā, ārējais izskats kā pamatnosacījums veiksmīgai karjerai, pamatkļūdas ārējā izskatā, kuras kavē kāpšanu pa karjeras kāpnēm, plastiskā ķirurģija – mūsdienu realitāte, lai uzlabotu ārējo izskatu un gūtu panākumus, liekā svara ietekme uz karjeru.
Pētījumā izmantojām anketēšanas metodi, lai rastu atbildes uz jautājumiem, kas saistīti ar ārējo izskatu un tā ietekmi uz panākumiem. Anketa atrodama pētījuma pielikumā, kā arī apkopoti anketēšanas rezultāti.
Darbā ietvertas arī intervijas ar vairākiem uzņēmējiem, kuri pauž savu viedokli par jautājumu - kādā mērā darba tirgū cilvēks ir pasargāts no tā, ka objektīvi tiks vērtētas viņa zināšanas un pieredze, nevis ārējais izskats.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1127585
Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties