Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:408995
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.03.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Manuprāt, arī šī brīža situācija pasaulē, cilvēkiem liek aizdomāties par līdzšinējo dzīvi un, kas turpmāk būtu jāmaina vai kam jāpievērš lielāka uzmanība. Citās pasaules valstīs, kuras var piemeklēt dažādas dabas katastrofas, cilvēki ir pieraduši veidot iekrājumus ar nepieciešamākajām lietām, viņi zina, ka jebkurā brīdi kaut kas var atgadīties, tāpēc jābūt arī finansiāliem iekrājumiem. Mēs pie tā neesam pieraduši un lielākā daļa visticamākais par ārkārtas scenārijiem pat nav aizdomājušies. Šī brīža situācija īpaši jauniešiem liks padomāt par to, ka jābūt gataviem dažādām situācijām.
Šobrīd daudz uzmanības tiek pievērst tam, ka jādomā par apkārtējiem cilvēkiem, savas vajadzības jānoliek otrajā plānā un jādomā par kopējo labumu. Protams, pastāv jautājums par to, cik daudzi to tiešām ievēro, bet fakts, ka par to daudz runā ir nemainīgs. Uzsvars tiek likts arī uz atbalstu vecāka gada gājuma cilvēkiem. Ja pirms tam šie cilvēki tika “aizmirsti”, neviens daudz neinteresējās par to vai viņiem nepieciešama palīdzība, tad tagad apkārtējie cilvēki ir daudz pretimnākošāki. Kopumā, manuprāt, šī situācija liek vairāk domāt par apkārtējiem cilvēkiem, nevis tikai par sevi. Mācoties no šīs situācijas arī turpmākajā dzīvē cilvēki vairs tik daudz nekoncentrēsies uz savi, bet domās arī par citiem cilvēkiem, tādā veidā transformējot savu identitāti.
Transformācijas jauniešu dzīvēs, atskatoties pagātnē, notiek visu laiku un arī pēdējo gadu laikā jaunatnes identitāte ir piedzīvojusi pārmaiņas. Visvairāk tās ietekmē globalizācija un tehnoloģiju attīstība.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1385015
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties