Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:204731
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.04.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
  Partijas dibināšanas noteikumi    3
  Par partiju    3
  Partijas biedri    4
  Partijas uzbūve    5
  Partijas finanšu līdzekļi, to izmantošanas kārtība un pārraudzība    8
  Politiskās organizācijas ( partijas) „Jaunie demokrāti” Latvijas Republikas 9.Saeimas vēlēšanu programma    9
  Jauno demokrātu pasākumi    12
  Ziedotāju saraksts    13
  Secinājumi    23
  Izmantotā literatūra    24
Darba fragmentsAizvērt

Jaunie demokrāti 9.Saeimas vēlēšanās palika 11 vietā, šajās vēlēšanās viņi kandidēja ar 13 kārtas numuru, un līdz ar šādas vietas iegūšanu neviens no izvirzītajiem deputātiem nav tikuši pie Saeimas krēsla, lietošanas. Par Jaunajiem demokrātiem pavisam kopā balsoja 11505 Latvijas iedzīvotāju tie ir pavisam 1,27 % no visiem iedzīvotājiem kopā.
Izpētot visus Latvijas novadus ieguvu šādu informāciju par Jaunajiem demokrātiem : Kurzemē par viņiem ir balsojuši 1886 iedzīvotāji, nav ieguvuši nevienu vietu, Zemgalē 2006 arī nav ieguvuši nevienu vietu, Rīgā balsojuši 2581 iedzīvotāji, ari nav ieguvuši nevienu vietu, Vidzemē 3777 iedzīvotāji balsojuši, nevienu vietu nav ieguvuši, Latgalē balsojuši 1255 iedzīvotāju, un arī šajā Latvijas apgabalā viņi nav ieguvuši nevienu vietu.
Autores darba mērķis bija uzzināt kaut ko jaunu pa Jaunajiem demokrātiem, un to politisko nostāju, par partijas biedriem, partijas uzbūvi. Autore vēlējas ar uzzināt viņu finansiālo stāvokli, kas viņus atbalsta, kas viņiem ziedo naudu, un varbūt arī kādas citas materiālas vērtības.
Partijas pirmo valdi, Revīzijas un Ētikas komisiju Partijas dibināšanas kongress ievēl, balsojot atklāti par Partijas dibināšanas iniciatīvas grupas izvirzītajiem Partijas valdes, Revīzijas komisijas un Ētikas komisijas locekļu kandidātiem, kuri piekrituši būt par minēto institūciju locekļiem. Partijas valde, Revīzijas komisija un Ētikas komisija tiek vēlētas atsevišķi.
Partijas valdes priekšsēdētāju no ievēlēto valdes locekļu vidus kongress ievēl, balsojot aizklāti. Par Partijas valdes priekšsēdētāju ievēlēts tas valdes loceklis, kurš saņēmis vairāk balsu.
Ja Partijas reģistrācijai ir šķēršļi, kurus iespējams novērst, grozot Partijas statūtus, valdei ir tiesības grozīt statūtu punktu redakcijas, neievērojot, šo statūtu 4.6. punktā noteikto statūtu grozīšanas kārtību.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties