Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:860736
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
  Jauniešu brīvā laika pavadīšanas tendences    3
  Jauna pētījuma plāns    5
  Izmantotā literatūra    6
  Bērnu un pusaudžu brīvā laika pavadīšanas aktivitātes    7
Darba fragmentsAizvērt

Brīvais laiks ir lieta, kas cilvēkos rada prieku un laimi, jo tajā mēs varam justies brīvi, atraisīti un nepiespiesti. Mēs varam darīt lietas, kuras dažreiz nevaram atļauties materiālu vai sociālu apstākļu dēļ, mēs varam būt mēs paši. Mūsdienās brīvo laiku pavadīt ir iespējams ļoti dažādos veidos, jo pasaule ir attīstījusies un piedāvā daudzas lieliskas iespējas.
Pastāv problēma, kas ir saistīta tieši ar jauniešu brīvā laika pavadīšanas metodēm. Jaunatne, kas ir mūsu valsts nākotne, savu brīvo laiku nereti iznieko nelietderīgi. Jauniešiem ir tendence lietot alkoholu un citas apreibinošās vielas- narkotikas vai psihotropas vielas, lai viņu brīvais laiks liktos interesantāks, kas patiesībā ir aplami un ārkārtīgi kaitīgi.
Mūsu valstī lielākajās pilsētās jauniešiem tiek piedāvātas daudz un dažādas iespējas kā izpausties un attīstīties, taču mazākās pilsētās šādu iespēju nav, nereti par tādām pat nedomā. Šī problēma ir ļoti aktuāla. Jauniešu brīvā laika pavadīšanas problēma ir ļoti svarīga, jo jaunatne ir mūsu nākotne un, ja tā nespēs attīstīties pilnvērtīgi tad radīsies daudzas problēmas dažādās jomās. Katrs bērns ir atšķirīgas un vecāki ir viņa paraugs, tāpēc ļoti svarīga ir audzināšana ģimenē un disciplīna, jo tā parāda bērna attīstības līmeni. Es uzskatu, ka vecākiem ir jādomā par to kur atrodas viņu bērns un kādā sabiedrībā, jācenšas bērnu izglītot, ieteikt viņam lietderīgas lietas. Izglītība, kas ir mērķtiecīgi organizēta sabiedrības vēsturiskās pieredzes, kultūrvērtību apgūšanas, pārmantošanas, sistematizētu zināšanu un prasmju apguves, personības īpašību, pārliecību, attieksmju un vērtību veidošanas un veidošanās joma, atbilstošu praktisku darbību kopums un rezultāts, veido cilvēkus, tā lai nākotnē tie būtu spējīgi risināt savas problēmas patstāvīgi, virzīties pa karjeras kāpnēm veiksmīgi, veidot un nostabilizēt ģimeni.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties