Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:160607
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Eiropas Savienības valstīs 2002. gada 01. oktobrī stājās spēkā jaunā autotransporta līdzekļu grupveida atvieglojumu regula Nr.1400/2002 [20], kas visaptveroši mainīja konkurences noteikumus attiecībā uz automašīnu pārdošanu un servisu. Jaunie noteikumi paredz noregulēt konkurences problēmas, uz kurām norādīts 2000. gada vērtējošajā ziņojumā par pastāvošo konkurences režīmu. Jaunie noteikumi ir domāti, lai palielinātu konkurenci, un jūtami uzlabotu tirdzniecības un klientu situāciju Eiropā.
Automašīnas remonta un uzturēšanas izmaksas relatīvi ir tikpat lielas kā pirkuma cena. Tādēļ ir nepieciešams nodrošināt vienlīdz efektīvus pasākumus gan tirdzniecībā, gan servisā.
Sākot ar 2004. gada 01. maiju, kad Latvija pievienosies ES, tirgotāji – tiešā vai netiešā veidā – varēs bez ierobežojumiem sasniegt klientus jebkurā ES vietā, un klientiem tiks piedāvāta lielāka dažādība un izvēle.
Jaunā regula, kas radīta tieši automašīnu nozarei, paredz stingrākus nosacījumus par atvieglojumiem, kuri attieksies uz līgumiem par jaunu automašīnu izplatīšanu un pēcpirkuma servisu.
Jaunā regula būs jāpiemēro visu veidu automašīnu (pasažieru, vieglo un smago kravas automašīnu un autobusu) pirkšanai un pēcpirkuma servisam.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties