Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:256439
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

„Filosofija kā dzīvesmāksla” zināmā mērā var tikt uzskatīta par kopsavilkumu daudzām jau iepriekš sarakstītām filozofijas grāmatām, tomēr I. Šuvajevs savā grāmatā neapšaubāmi paver jaunas filozofijas tekstu lasījuma perspektīvas un ļauj veidot alternatīvu filozofijas vēstures lasījumu. Tas, ka šī grāmata var tikt uztverta kā filozofijas vēstures lasījums, nebūt nenozīmē, ka tajā tiek stāstīts par neaptveramām lietām. Kā saka pats autors tā ir grāmata par ikdienišķo, par to, kas būtībā interesē un satrauc ikvienu. Iepriekšminētais fakts ļauj lasītājam labāk saprast filozofiju un palūkoties uz pavisam ikdienišķām lietām ar filozofa acīm ar šīs grāmatas palīdzību.
Grāmata „Filosofija kā dzīvesmāksla” ir sadalīta deviņās nodaļās, proti: Dzīvojamā filozofija, Atgūstamā mīlestība, Neciešamās ciešanas, Ķermeņa efekts, Varas ielogā, Blēdīgā atzīšanās, Melu valdzinājums, Smieklīgā patiesība un Būt pašam. Visas šīs nodaļas ir savā veidā saistītas un ietver sevī ne tikai vēsturisko teoriju par dažādām filozofijas sfērām, bet arī kopīgu domu. Šī doma ir sekojoša: pielietojot prātu un analizējot jebkuru dzīves situāciju to var vērst sev par labu, jo pareizi izvērtējot jebkuru situāciju tā kļūst saprotama. Svarīgi ir tas, ka visas teorētiskās atziņas no autora puses un slavenu filozofu domugraudi, tiek pasniegti vienkāršam lasītājam saprotamā valodā, kas ļauj filozofiju uztvert kā dzīves sastāvdaļu un pielietot to savā ikdienā.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1237747
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties