Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:375637
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.12.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

YouTube nav atļauts ielādēt video tiem, kuriem to nav atļāvis ASV autortiesību likums; no portāla regulāri tiek aizvākti neatbilstošie video, tomēr problēma pastāv. YouTube atklāj pārkāpējus ar komūnas ‘tautas policiju’. TV žurnālists Rober Tur iesniedza pirmo prasību tiesā 2006.gada vasarā par dažu populāru ziņu klipu pārraidi un arī citas raidsabiedrības iesniegušas daudz prasību par autortiesību pārkāpumu lietām. NBC pretenzija par šovu video, kas rada publicitāti medijos. Pēc šīs lietas Youtube uzliek 10min limitu, kuru var ielādēt portālā. 2006.gada 12.oktobrī YouTube paziņo, ka neseno vienošanos dēļ viņi lietos anti-pirātisma programmu. Audio-paraksta tehnoloģija, kas atšķir zemas kvalitātes, pirātisku mūzikas video no citiem. Pašlaik izveidoti daudz dažādi oficiālie kanāli – gan raidsabiedrību oficiālie kanāli, gan mūzikas ierakstu kompāniju speciālie kanāli. Paredzams, ka drīzumā YouTube būs iespējams redzēt visus jelkad uzņemtos videoklipus.


Neapšaubāms ir fakts, ka YouTube ir kļuvis par vērienīgu masu komunikācijas fenomenu. Tas sevī ietver teju visas komunikācijas mijiedarbības formas (socioloģija, psiholoģija, antropoloģija, kultūra, māksla, ekonomika u.t.t.). YouTube ir neapšaubāmi universāls medijs, jo savam adresātam spēj nogādāt gandrīz jebkuru nepieciešamo informāciju jebkurā nozarē, tas sevī neietver atlasītu saturu – nepieciešams materiāls par zinātni? Lūdzu! Jaunākais mūzikas apskats? Lūdzu! Kā dzīvo žirafes? Lūdzu, Youtube.com. Protams, portālā netaradīsiet absolūti visu, kas radīts pasaulē, bet YouTube failu krājumi tiek papildināti ik minūti.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties