Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:575783
 
Vērtējums:
Publicēts: 30.01.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Interjers sākas ar brīdi, kad Jūs ienākat mājā un durvis aiz Jums aizvēras, tas ir dzīves stils, uztvere un vērtības. Katram no mums ir domas par telpu izkārtojumu, toņiem un aksesuāriem, kas rada pozitīvas sajūtas un atsauc atmiņā patīkamus brīžus.
Dizains ir vienlaicīgi māksla un zinātne. Dizainerim ir jāpārzina jaunākās tehnoloģijas, jāorientējas materiālu daudzveidībā, jāseko līdzi jaunākam modes tendencēm un nemitīgi jāpaaugstina kvalifikācija. Interjera dizains tiek veidots konkrētam cilvēkam, telpu un priekšmetu izkārtojumam jābūt ērtam, funkcionālam un harmoniskam.
Katram laikmetam ir raksturīgi savi ahitektūras stili un telpu dizaini, noteiktas modes tendences, bet jebkurā laikā aktuāls paliek no seniem laikiem saglabātais mantojums , kas iet roku rokā ar mūsdienīgām modes tendencēm.

GUĻAMISTABA

Guļamistabā cilvēks pavada vismaz trešdaļu savas dzīves, bet ja šo telpu izmanto ne tikai gulēšanai, bet arī kā viesistabu vai kabinetu, tad vēl ilgāk. Kā izgaismot šo istabu, lai uzturēšanās tur ir patīkama un ērta?
Ja jūs remontējat vai būvējat jaunu mājokli, būtu nepieciešams izstrādāt apgaismes shēmu vēl pirms jūs ķeraties pie otas – gaismas ķermeņu izvietošana, slēdžu montāža, to visu labāk saplānot iepriekš. Nenovērtējiet apgaismes nozīmi par zemu – ar to ir iespējams panākt gan mājīgu un intīmu atmosfēru, gan izgaismot dažādus priekšmetus, radīt piemērotus apstākļus lasīšanai, galu galā – izcelt interjeru, vai noslēpt trūkumus.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1185641
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties