Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:736213
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.03.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 12 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Termins indigo bērni ir radies pateicoties psiholoģei un bioenerģētiķei Nensijai Annai Teipai (Nancy Anna Tape), kura 1982. gadā uzraksta grāmatu “Dzīves izpratne caur krāsām”. Šajā darbā autore klasificē cilvēku īpašības un uzvedības modeļus saistībā ar cilvēku elektromagnētiskā lauka jeb auras krāsām. N. A. Teipa ievēro, ka lielākajam vairākumam pēc 1980. gada dzimušo bērnu elektromagnētiskajā laukā ir saskatāma zilā krāsa. Tādejādi ir radies termins indigo bērni.
Pirmie indigo bērni parādījās piecdesmito gadu beigās, sešdesmitajos gados un to daudzums katru gadu strauji pieaug. Nav skaidrs iemesls, kas ir noteicis indigo bērnu rašanos. Aelita Folkmane, Latvijas Indigo bērnu attīstības centra vadītāja, uzskata, ka indigo bērni ir jaunās rases pārstāvji. Iespējams, ka šādu bērnu dzimšanu ir noteicis pieaugošais informācijas daudzums pasaulē un pieaugošā nepieciešamība spēt to apstrādāt (Folkmane, 2005).
Jēdziens kristāliskie bērni ir radies viņu enerģētiskā lauka kristālskaidrās vibrācijas dēļ jeb vibrācijai, ko raksturo ļoti augsta frekvence. Šādi bērni pirmo reizi ir sākuši parādīties ap 1995. gadu tomēr to jēdziens aizvien ir ļoti neskaidrs un runājot par šo fenomenu bieži trūkst zinātniskā pamatojuma. Pastāv uzskats, ka šie bērni spēj paziņot par savu nākšanu pasaulē. Mātes ir sazinājušās ar saviem bērniem pat pirms viņu ieņemšanas, vecmāmiņām bijušas sarunas ar vēl nedzimušajiem mazbērniem, bērni ir telepātiski paziņojuši precīzu savas dzimšanas datumu, vārdu un citas lietas. Ir pat gadījumi, ka viņi ir darījuši zināmu māmiņām, ka būs vajadzīgs ķeizargrieziens, un snieguši mierinājumu un iedrošinājumu. Tomēr šāda informācija nav zinātniski pamatota un balstās uz atsevišķiem gadījumiem (www.thecrystalchildren.com).
Neskatoties uz pretrunīgajiem viedokļiem nav šaubu, ka indigo bērniem piemīt no pārējiem bērniem un cilvēkiem atšķirīgas iezīmes.
Pētot indigo bērnu elektromagnētisko starojumu, ir secināts, ka tas ir vismaz divas reizes augstāks, nekā citiem cilvēkiem, proti, no 3,222,000 – 11,350,00 herciem.
Atšķirības pastāv arī ģenētiskā ziņā. Cilvēka DNS molekulā ir 64 kodoni jeb ģenētiskās informācijas vienības, no kurām parasti darbojas tikai 20, pārējie ir inerti. Indigo bērniem ir 32 un vairāk aktīvās informācijas vienību. …

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1197728
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties