Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:536958
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.10.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Par vardarbību ģimenē un ārpus tās pēdējā laikā ļoti daudz runāts. Dažādos preses izdevumos speciālisti skaidro un stāsta, kas ir vai nav tāda vai citāda vardarbības forma, kā to pazīt. Taču realitātē joprojām ir sastopami cilvēki, kuri uzskata, ka upuris pats ir vainojams nozieguma izprovocēšanā, ka incests bērnu neietekmē nelabvēlīgi, ja netiek lietots fizisks spēks utt. No visiem vardarbības veidiem visgrūtāk atklāti runāt par incestu.
Kas tad ir seksuāla vardarbība pret nepilngadīgo? Kas ir incests? Ar ko incests atšķiras no seksuālās vardarbības citiem veidiem? Kā pazīt, ka ģimenē notiek bērnu seksuāla izmantošana? Kāpēc pieaugušie izmanto bērnus savu seksuālo tieksmju apmierināšanai? Ko darīt, ja seksuāla vardarbība, incests ir notikusi, bet par to nekas nav zināms? Vai incesta sekas paliks uz visu mūžu, vai, tomēr, iespējams kaut ko mainīt? Ko darīt, lai mazinātu negatīvas sekas? Visi šie jautājumi ir sevišķi aktuāli un atbildes uz tiem ir nepieciešamas bērniem, vecākiem, skolotājiem, sociālājiem pedagogiem, policijas darbiniekiem un daudziem citiem cilvēkiem. …

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties