Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:274015
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.03.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Vietas, situācijas raksturs    3
2.  Problēmas identifikācija    4
3.  Darbības apraksts    5
4.  Secinājumi    6
  Literatūras saraksts    8
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Izpētot tādu iespējamo katastrofu kā „NESTE” degvielas uzpildes stacijas sprādziens Bauskā, var secināt, ka mūsdienu degvielas uzpildes stacijās ir ieviestas jaunākās tehnoloģijas, kas pie mazākas naftas produktu izplūdes norāda uz to. Tādā veidā pateicoties jaunajām tehnoloģijām, ir ieviesti papildus drošības pasākumi, kas novērš sprādziena iespējamību.
Tomēr uzskatu, ka sprādziens tiešām ir iespējamā katastrofa, jo degvielas uzpildes stacijā bieži vien strādā nevis speciālisti, bet cilvēki, kam nav nekāda sakara ar naftas produktiem. Domāju, ka strādnieki degvielas uzpildes stacijās nav pietiekoši apmācīti, tāpēc vienas no sprādziena iemesliem varētu būt personāla nepietiekošās zināšanas. „NESTE” DUS ir unikālas arī ar to, ka tajā nav apkalpojošā personāla un klienti paši norēķinās par degvielu tam paredzētā automātā, kas iespējamo draudu gadījumā ir papildus risks, jo nakts laikā nebūs neviens no darbiniekiem, kas iespējams spēs laicīgi noreaģēt negadījuma sākumā. Lai novērstu katastrofas iespēju, personālam ir jāpaaugstina sava kvalifikācija. „NESTE” jau uzsāka darbinieku apmācības, jo tika secināts, ka 90% negadījumu cēlonis ir cilvēcīgais faktors.
Domāju, ka Bauskas pilsētā pārāk tuvu ir uzbūvētas vairākas degvielas stacijas. Tas rada papildus draudus iedzīvotājiem. Arī piesārņojums no degvielas uzpildes stacijām ir liels, tāpēc būtu jāveic papildus drošības pasākumi, kas mazinātu gaisa piesārņojumu, sauszemes un ūdens piesārņojumu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties