Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:704996
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 11 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Par gida profesiju    4
  Maršruts    9
  Svētā Marka katedrāle    9
  Dodžu pils    10
  Florence    10
  Ufici galerija    11
  Vatikāns    11
  Siksta kapela    12
  Kolizejs    12
  Panteons    12
  Eifeļa tornis    13
  Parīzes Dievmātes katedrāle    14
  Monako    15
  Monako dārzi    16
  Nica    16
  Milāna    17
  „La Scala”    17
  Nobeigums    18
  Pašvērtējums    19
  Izmantotā literatūra    20
Darba fragmentsAizvērt

Nobeigums
Projekta darbs „Iepazīsti Eiropu ceļojot!” tika izstrādāts laika periodā no 18. februāra līdz 20. februārim, Rīgas Centra humanitārās vidusskolas projektu nedēļas ietvaros. Projekta darba autores, 9.c klases skolnieces Agate Skapāne un Marta Putniņa projekta darbu izstrādāja ģeogrāfijas priekšmetā, konsultējoties ar ģeogrāfijas skolotāju Valiju Magoni.
Abu autoru personīgā pieredze ļāva izvēlēties viņām tieši šo tēmu – tūrismu, jo autorēm ļoti patīk ceļot un abas sāk aizrauties ar tūrisma menedžmentu. Kaut gan autores nav pārliecinātas, vai tieši gida profesija būs viņu nākotnes profesija. Šajā projekta darbā autores ne tikai uzzināja jaunus tūrisma apskates objektus, bet arī uzzināja ļoti daudz par pašu gida profesiju, kādām īpašībām jāpiemīt gidam. Noskaidroja, ka tas namaz nav tik viegls darbs kā citiem varbūt var liekties – ir jābūt labām koncentrēšanās spējām, komunicēšanās spējām, organizatora spējām un vēl daudzām citām īpašībām.
Ceļošanai nav vecuma ierobežojuma – cilvēki var ceļot zīdaiņa vecumā un arī sirmā vecumā! Ir tikai jāsaņemas, jāizdomā uz kuru valsti un – uz priekšu! Ceļojot cilvēkam palielinās redzesloks, var iegūt jaunus iespaidus, un ļoti patīkamas atmiņas. Abas autores arī ir ceļojušas un uzskata, ka savā vecumā viņas ir ļoti daudz ko pieredzējušas, bet pieredzēs vēl vairāk, jo autorēm viss taču vēl priekšā!

Pašvērtējums
Autores jutās ļoti ieinteresētas rakstot šo projektu. Daudz ko jaunu uzzināja par gida profesiju, mācību iespējām un interesantākajiem tūrisma objektiem.
Autores domā, ka projekta darba rezultāts atbilst izvirzītajām prasībām, kā arī cer, ka ir ieinteresējusi daudzus cilvēkus izvēlēties tieši šo maršrutu, ko Agate Skapāne un Marta Putniņa ir izstrādājušas.
Izstrādājot šo projektu vislielākās grūtības autoram radās informācijas ieguvē par tūrisma objektiem, kaut gan sākumā bija cerēts, ka grāmatās būs pieejama ļoti plaša informācija. Autores pavadīja vairākas stundas un vairākas dienas Rīgas bibliotēkās meklējot vajadzīgos materiālus projekta darbam. Tika izmantotas ļoti daudz grāmatas. Tika izmantoti arī interneta resursi, bet kur diemžēl, nevarēja iegūt tik daudz informāciju kā grāmatās.
Šajā projektā autores plānoto ir paveikušas, un ar to ir ļoti apmierinātas. Daudzi jautāja, kāpēc mēs izstrādājām maršrutu tieši pa Eiropu nevis, piemēram, pa vienu konkrētu valsti. Atbilde ir pavisam vienkārša – autores gribēja iepazīstināt cilvēkus ar daļu Eiropas, iepazīstināt ar pavisam dažādām kultūrām. Autores rakstīja tieši par Eiropu arī tādēļ, ka abas cer kādreiz paceļot tieši pa Eiropu viena brauciena laikā. Tikai mums vēl līdz tam kāds laiks ir jāpagaida, mums ir vēl nedaudz jāpaaugas.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties