Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:994439
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.01.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Var uzskatīt, ka skola ievēro šos principus, ja tā ir mērķtiecīgi organizēta, lai veicinātu pozitīvu morālo un intelektuālo īpašību veidošanos skolēnos. Savukārt var teikt, ka skolēni ir tikumiski, ja viņu raksturā izpaužas tādas īpašības, kas rosina uz pozitīvu darbību. Skolēna un skolas atzītie principi ir savstarpēji atbilstoši un veicina abu pušu attīstību.(Valbis J. „Skolēna personības attīstība-izglītības virsuzdevums”)
Es uzskatu,ka katra skola pati spēj izvērtēt vai viņu vidū ir bērns ar mācību traucējumiem, vai bērns ar uzmanības deficītu, vai bērns ar īpašām vajadzībām. Katra skola ir tiesīga uzņemt bērnus, un skolai nav problēmu ieviest speciālās izglītības programmas starp vispārizglītojošās programmas standartiem. Bērniem ar īpašām vajadzībām, kuri dzīvo pilsētās ir pieejamas skolas, kuras izglīto pēc speciālās programmas,un tas visnotaļ atvieglo integrēšanos parastajās skolās, bet bērniem, kuri dzīvo ārpus pilsētas, reģionos nav iespējams apmeklēt speciālo skolu, nav citu iespēju, vienīgais iekļauties skolā, kur māca pēc vispārizglītojošās programmas, un ja šī reģiona skola ir ar mieru pieņemt šādu bērnu, tad tas ir solis tuvāk uz šo speciālo bērnu atzīšanu, kā normu. Tikai šos bērnus pieņemot mēs viņiem palīdzam, un palīdzam šim jautājumam risināties raitāk un straujāk valsts mērogā. Galvenais ir nenoskatīties vienaldzīgi un izglītot sevi, lai palīdzētu šiem bērniem integrēties sabiedrībā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties