Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:209522
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.09.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Problēmsituācija    3
2.  Pētījuma mērķis    3
3.  Pētījuma objekts, priekšmets    3
4.  Darba uzdevumi    3
5.  Pētījuma hipotēze    4
6.  Metožu apraksts    4
7.  Izlases izvēle    5
8.  Anketu analīze    6
9.  Novērojumi    10
  Secinājumi un priekšlikumi    12
  Pielikums    13
Darba fragmentsAizvērt

Jelgava ir studentu pilsētiņa. Kā jau zināms, ka jauniešiem patīk daudz izklaidēties, nevis tikai – mācīties, skatīties TV, sērfot internetā, pastaigāties un citas nodarbes. Jelgavā populārākie klubi ir “Tonuss” un “Četri balti krekli”. Šos klubus studenti apmeklē ļoti bieži, it sevišķi darbdienās. Vēl Jelgavā ir pieejami citas atpūtas vietas ar mūziku un izklaidi. Studentiem vispazīstamākie ir “Chocolate & Pepper”, “Bumerangs”.
“Tonuss” un “Četri balti krekli” ir ļoti atšķirīgi klubi. “Četros baltos kreklos” sabiedrībā ir gados vecāka, nopietnāka, ieeja šeit ir no 21 gadu vecuma, bet studenti tos apmeklēt jau no 18 gadiem. Šeit skan dažāda stila latviešu mūzika un viesojas tikai latviešu grupas. Savukārt, klubā “Tonuss” sabiedrība ir daudz jaunāka, ieeja ir no 18 gadiem. Skan ārzemju disko, tehno stila mūzika. Šeit ir iespēja dziedāt karaoki, spēlēt biljardu un spēļu automātus. Kā arī ir vairākas deju zāles ar plašām telpām. Ieeja klubā dažreiz ir bezmaksas.
Šo tēmu izvēlējāmies, jo vēlējāmies uzzināt studentu viedokļus, par viņu iecienītākajām izklaides vietām. Gribējām uzzināt, kāpēc viņi izvēlas tieši šo atpūtas vietu un ne citu. Kā arī vēlējāmies uzzināt izklaides vietu piesaistīšanas veidus un kā tie ietekmē studentus.
Anketēšana – mēs izveidojām anketu ar 9 jautājumiem, no kuriem trīs bija atvērtie jautājumi un pārējie – slēgtie. Ar anketēšanas palīdzību, mēs ieguvām nepieciešamo informāciju par savu pētāmo tēmu. Guvām pieredzi anketas sastādīšanā, secinājām, ka respondentiem vairāk patīk atbildēt uz slēgtajiem jautājumiem un jautājumiem, kas neprasa nekādu lielu domāšanu.
Novērošana – mēs izmantojām slēpto novērošanu, apmeklējot klubu “Tonuss” un “Četri balti krekli”. Novērošanas laikā iejutāmies apmeklētāju lokā, iepazināmies ar jauniem studentiem no citām fakultātēm. Mēs viņus iesaistījām sarunā par Jelgavas klubiem. Mūsu novērošanas objekti šajā jautājumā bija atklāti, izteica savas domas, stāstīja piedzīvojumus. Pozitīvākais novērošanā bija jauniešu atklātība, līdz ar to mēs guvām vairāk informācijas. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1143932
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties