Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:707447
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.02.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  Hemorāģiska insulta izpausmes    4
2.  Preventīvie pasākumi, lai izvairītos no insulta    5
3.  Ārstēšana un aprūpe    6
  SECINĀJUMI    8
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS    9
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Pēc visa augstākminētā autore secina, ka augsts asinsspiediens ir viens no būtiskākajiem insulta cēloņiem. Lielākā daļa pacientu, kuri ir cietuši no insulta, nav ievērojuši faktorus, kas var veicināt insulta rašanos. Šajā darbā, autore ir uzskaitījusi būtiskākos aspektus par insultu, tā izpausmēm, ārstēšanu un rehabilitāciju, uzsverot, ka par insultu ir liels informācijas apjoms, gan interneta vietnēs, gan literatūrā, tādēļ autore uzskata, ka ikvienam būtu nepieciešams smelties zināšanas par insultu, jo statistikas dati liecina, ka saslimšana ar insultu ir liela un iespējamība saslimt ar to ir jebkuram un jebkurā laikā. Lai to nepieļautu autoresprāt, būtu nepieciešams iedzīvotājiem sniegt informāciju, piemēram, 1. palīdzības nodarbībās, dalot bukletus, jo kā statistika liecina, ka interese par insultu parādās laikā, kad tas jau ir noticis vai arī rehabilitācijas procesā.
Kā arī ir pieejama informācija arī par auditiem, kas ir bijuši visās Latvijas slimnīcās, kur ir Insulta vienības. Audita galvenais uzdevums bija noskaidrot aprūpes procesa gaitu, jo kā noteikts Neirologu biedrības sagatavotajās vadlīnijās, ka ārstniecības iestādēm insulta vienībā nonākušam pacientam jānodrošina personāls - ārsts neirologs, radiologs un nepieciešamie izmeklējumi 24 stundas diennaktī septiņas dienas nedēļā, taču ne vienmēr šie ārsti ir pieejami, tādēļ ir būtiski nodrošināt Insulta vienības ar nepieciešamajiem ārstiem.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties