Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:749546
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.11.1999.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lai notiktu kāds saimniecisks darījums jābūt pamatojumam un šis pamatojums ir dokuments. Grāmatvedībā ir daudz dažādu dokumentu, katram no kuriem ir savi sastādīšanas un aizpildīšanas noteikumi.
Visiem grāmatvedības ierakstiem jābūt saskaņotiem ar attaisnojuma dokumentiem. Dokumentam ir obligātas satura sastāvdaļas, tie ir rekvizīti. Nevar būt ieraksts grāmatvedības reģistros, ja nav attiecīga attaisnojuma dokumenta.
Kursa darbā tiek apskatīts kā tiek klasifikācēti dokumenti, aizpildīti, kādi ir noformēšanas noteikumi. Nepareizi aizpildīts dokuments var zaudēt savu juridisko spēku. Grāmatvedim un uzņēmuma vadītājam dokumentu sagatavošanā jāvadās pēc likums “Par grāmatvedību” Latvijas Republikas Finansu ministrijas norādījumi “Norādījumi par grāmatvedības dokumentiem un to apgrozību”.

1. DOKUMENTA VISPĀRĒJS APRAKSTS

Grāmatvedības dokuments - rakstveida apliecinājums, ka ir noticis saimnieciskais darījums vai arī tas ir apliecinājums tiesībām veikt saimniecisku darījumu.
Grāmatvedībā jāreģistrē visi uzņēmuma saimnieciskie darījumi. Visiem uzņēmuma saimnieciskajiem darījumiem jābūt apliecinātiem ar attaisnojuma dokumentiem un iegrāmatotiem uzņēmuma grāmatvedības reģistros. Visi ieraksti grāmatvedības reģistros jāizdara, pamatojoties uz attaisnojuma dokumentiem un saskaņā ar tiem.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1130273
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties