Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:748355
 
Vērtējums:
Publicēts: 26.06.2002.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Globālās komunikācijas kā akadēmiskas disciplīnas lauku veido to disciplīnu segments, kas pēta – indivīdu, grupu, tautu, institūciju, valdību realizēto vērtību, attieksmju, viedokļu, informācijas un datu pārrobežu komunikēšanu un informācijas tehnoloģijas, kā arī kā tās rezultātā topošos kontraversiālos iznākumus, kas izaug no izstitūciju struktūras, kas atbildīga par šādu vēstījumu virzīšanu vai aizturēšanu kā starp nācijām un kultūrām, tā arī to iekšienē.
Howard H.Frederic

Vēlos savā darbā aprakstīt komunikācijas procesu starp mūsu valsts pilsētu Ogri un dažu citu valstu pilsētām. Konkrētāk – par noritējušo komunikācijas procesu Eiropas Savienības finansēto projektu ietvaros starp Ogri (Latvija) –Viimsi (Igaunija) – Hengelo (Nīderlande).
Komunikatori šinī gadījumā ir indivīdi, grupas, tautas makro komunikācijas līmenī – sociāli strukturālajā līmenī, sociālo zinātņu analīzei šajā līmenī ir centrālā nozīme sociālās struktūras konceptam (struktūras veidi ir nācijas, sabiedrības, isbtutūcijas, organizācijas, pamatā darbojoties masu komunikācijas procesā

Kādēļ nepieciešams šāds komunikācijas process, kādu problēmu tas atrisina?

Ibns Khalduns, lielākais Islāma skolotājs un sociālais filozofs jau gadsimtus atpakaļ uzsvēra, ka cilvēciska būtne nespēj sevi pilnveidot un nosargāt, nekooperējoties ar citiem. Kā arī savās teorijās un sociālajās darbībās un diskusijās par kultūru identitāti un starpkultūru attiecībām, viņš norādīja, ka “pienācīga kārtība starp cilvēkiem kooperācijas procesā tādā “organizācijā”” kā pasaules sabiedrība “var pastāvēt tikai tāda taisnīguma pārvaldībā, kas izpaužas kā savstarpēja ietekmēšanās, lai atturētu cilvēkus iznīcināt vienam otru.”

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1215262
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties