Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:665017
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.06.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 14 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

9. NOBEIGUMS
Darba gaitā tika veikta iepazīšanās ar dažādām organizācijām, institūcijām, pētniekiem, pētījumiem, publikācijām un dokumentiem, kas saistīti ar ģimenes pētījumiem.
Visvairāk veidojot šo darbu bija jāpievērš uzmanība, lai analizētie pētījumi un publikācijas atbilstu tematam, jo kā jau iepriekš tika minēts, ģimenes pētījumi ir radniecīgi ar pētījumiem par bērniem, jo ģimenes ir situācijas, kur ģimenes aspekts ir ļoti svarīgs bērnu pētīšanā. Kopumā var secināt, ka labi attīstīts ir Valsts Kancelejas pētījumu un publikāciju datu bāze, kas kalpoja kā šī analītiskā pārskata viens no galvenajiem ģimenes pētījumu meklēšanas rīkiem. Plaša informācija arī ir pieejama Labklājības ministrijas mājaslapā, kas izpilda arī bijušās Bērnu un ģimenes lietu ministrijas funkcijas, pasūtot pētījumus šajā tēmā.
Pēc autores domām, nav veikti pietiekami daudz pētījumu šīs tēmas ietvaros, kā arī pēdējo piecu gadu laikā ir maz aktuālu ģimenes pētījumu. Autore uzskata, ka nepieciešams veikt vairāk ģimenes pētījumu par netradicionālajām ģimenēm, kā uzaugšana tādā vidē ietekmē bērnus, analizēt vardarbību ģimenēs, kā arī vairāk iedziļināties kā ģimenes vide ietekmē bērnu izglītību. Neskatoties uz šo, autore domā, ka organizācijām, kuru darbība balstās par un ap ģimenēm ir plašs spektrs attīstībai un pētījumu veikšanai, to ir nepieciešams darīt, jo ģimene ir viens no svarīgākajiem sociāliem institūtiem, kas izpilda nozīmīgas funkcijas indivīda dzīvē, piemēram, kā bērnu radīšana un to sagatavošana patstāvīgai dzīvei.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1386471
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties