Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:824671
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.02.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Sadarbība starp terapeitu un klientu
Terapeita vienošanās ar klientu ietver norādes uz konsultāciju norises nosacījumiem, tikšanos biežumu, samaksu, konsultāciju atcelšanu vai neierašanos uz tām, atvaļinājumu un pārtraukumu sesijās, supervīzijas nosacījumus, darba pabeigšanas kārtību, īpašas situācijas. Klientam ir pieejama informācija par terapeita sagatavotību un kvalifikāciju.
Terapeita attiecības ar klientu ir profesionālas attiecības, kuras regulē profesionālās asociācijas ētikas kodekss. Šo attiecību mērķis ir klienta personības attīstības procesa atbalsts. Terapeits ir pilnā mērā atbildīgs par profesionālo robežu ievērošanu attiecībās ar klientu.
Geštaltterapeits palīdz paplašināt klienta izvēles spektru un apzināties katras alternatīvas plusus un mīnusus. Kā viens no geštaltterapijas vingrinājums ir ieklausīšanās sevī. Mēģināt pārtaukt iekšejo dialogu ar sevi. Panākt to, ka cilvēkā iekšēji iestājas klusums, atbrīvoties no visām skaņām un domām. Parasti konsultācijas ilgums ir 45 – 60 minūtes.
Geštalts sekmē patiesu kontaktu veidošanu, spējas veidot līdzsvarotas attiecības ar apkārtējo pasauli, kā arī spēju apzināties to, kas traucē cilvēkam veidot pilnvērtīgu kontaktu, un liek bieži atkārtot slimīgus, neirotiskus uzvedības scenārijus.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties