Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:256954
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.03.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Latvija ir valsts ar skaistām vietām, ar potenciālām un vēl neizzinātām vietām, kas ir tūrisma resurss. Tas pats svarīgākais, lai varētu parādīt savas vērtības arī citiem.
Valmieras rajons ir viena no izsenām vietām, kas ir bagāta ar skaistiem tūrisma objektiem, skaistām vietām un iespēju izmantot maksimāli un ar pilnu atdevi.
Valmiera ir skaistākā pilsēta, bet tas nenozīmē, ka arī rajonā nav citu skaistu pilsētu. Valmiera ir lielākā un centrālā pilsēta, tai cauri tek Valmieras skaistums- Gauja. Tā nav tikai Valmieras rajonā plūstošā upe. Tā tek cauri arī citiem rajoniem, citām pilsētām. Tas ļauj baudīt atpūtu un iepazīties ne tikai ar viena rajona skaistumu un piedāvāto klāstu. Tādēļ arī izvēlējos atpūtas braucienu uz ūdeņiem pa Gauju virzienā no Strenčiem (Valkas rajons) uz Caunītēm (Valmieras rajons) caur Valmieru (Valmieras rajons). Taču uz brauciena beigām jau varam vērot skaisto Cēsu rajonu.
Šis atpūtas brauciens ir paredzēts 8 cilvēkiem- vairāk jau aktīviem jauniešiem, taču ja ir interesenti, kas labprāt vēlēsies izbaudīt divas karstākās vasaras dienas, relaksējoties un pārbaudot savus spēkus, pastāv arī tāda iespēja. Šis ir divu dienu ilgs brauciens, kura laikā ļauj iepazīties ar Valmieru centrālajā lomā un tai pašā laikā veiksmīgi iepazīstot arī blakus rajonu skaistumu. Paredzēts ir skaistām un karstām vasaras dienām jūlija un augusta dienām. Ceļojums pa upi ir 45 kilometru garš. Bet rēķinātais ceļš, ko veiksim kājām ir 5 kilometri.
Mērķis- pārbaudot savus spēkus un vienlaicīgi apvienojot aktīvo tūrismu ar izzinošo un atpūtas, iepazīties ar Ziemeļvidzemes valdzinājumu- Valmieru un tās skaisto pērli- Gauju. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties