Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:998432
 
Vērtējums:
Publicēts: 01.01.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Pasaulē futbols ir iecienīta spēle, kura pulcē daudz atbalstītāju un līdzjūtēju. Futbolā nereti tiek ieguldīta liela nauda futbolistu, treneru un citu personāla darbinieku atalgojumiem, stadionu celtniecībā un uzturēšanā, komandas reklāmai, kā arī pašas komandas uzturēšanai, lai tai būtu pēc iespējas labāki treniņu apstākļi. Viens no galvenajiem naudas ieguves avotiem ir prestižas līgas un čempionāti. Tie ir ļoti plaši apmeklēti. Līdzjutējiem ir jāšķiras no lielām naudas summām, lai varētu skatīt šīs spēles klātienē.
Slaveni futbolu meistari pelna naudu arī savādāk. Piemēram Deivids Bekhems (Anglijas futbola izlase, Spānijas klubs „Real Madrid” 23. numurs). Viņš ir piedalījies vairāku firmu reklāmās, un savā kontā par to ieskaitījis vairākus miljonus dolāru. Zinedins Zidāns (Francijas futbola izlase, Spānijas klubs „Real Madrid” 5. numurs), arī pelna lielu naudu piedaloties reklāmās. Šādu piemēru ir daudz: Ronaldo, Julio Baptista, Roberto Karloss u.c.
Futbola noteikumus regulē IFAB (Intrenational Football Association Board), kura sastāvā ir četri FIFA locekļi un pa vienam loceklim no Anglijas futbola asociācijas, Skotu futbola federācijas, Velsas futbola asociācijas un Īru futbola asociācijas.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1185860
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties