Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:410173
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 20. gs. (1900. - 1999. g.)
2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  SAĪSINĀJUMA SARAKSTS    3
  IEVADS    4
1.  FUTBOLA KLUBA BARSELONA (FC „BARCELONA”) VĒSTURE    5
2.  FUTBOLA KLUBS BARSELONA (FC „BARCELONA”) PRESTIŽĀKIE SPONSORI    7
3.  FC ''BARCELONA'' DĀRGĀKAIS KOMANDAS SASTĀVS PASAULĒ    9
4.  FUTBOLA KLUBA BARSELONA (FC „BARCELONA”) TIESISKAIS REGULĒJUMS    10
5.  FUTBOLA KLUBS BARSELONA (FUTBOL CLUB BARSELONA) ZVAIGZNES    12
  SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI    18
  IZMANTOTO AVOTU UN LITERATŪRAS SARAKSTS    19
  PIELIKUMI    20
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Ir jāsecina, ka sports ir viena no vissenākajām parādībām, kuras pirmsākumi ir meklējami vairākus gadsimtus pirms mūsu ēras. Laika gaitā ir mainījusies izpratne par sporta nozīmi gan attiecībā uz indivīdu, gan sabiedrību kopumā. Katram ir sava aizraušanās, savs mērķis un sava dzīves misija.
Mūsdienās sports ir ne tikai atradis savu vietu cilvēku dzīvē, bet, arvien vairāk attīstoties, sāk ietekmēt arī citus sabiedrībā esošus procesus. Cilvēks ir radīts, lai cīnītos, lai virzītu sevi augšup.
Manuprāt, FC „Barcelona” ir labākā un spēcīgākā komanda pasaulē, jo viņa 2008./2009. gada sezonā pārliecinoši uzvarēja visos turnīros ,kuros piedalījās. Vēl par plusu autors uzskata to, ka 9 no 11 pamat spēlētājiem tika izvēlēti zvaigžņu spēles sastāvam. Profesionālais sports ir saistīts gan ar politiku, mākslu, gan ar valsts izglītības sistēmu, ar kuras palīdzību sporta idejas var skaidrot skolas vecuma bērniem. Zināt un mācīt sportu ir svarīgi sākt tieši no skolas gadiem, jo sports ne tikai attīsta cilvēku fiziski, bet arī sagatavo psiholoģiski, veidojas psiholoģiskā noturība, kā arī palīdz uzzināt un izprast sporta ētikas un estētikas normas, un filozofiskos aspektus. Nepieciešams realizēt sporta izglītību visiem, lai būtu pieejama no dzīves sākuma līdz mūža beigām visām rasēm, sociālajām grupām utt. Tātad jāsecina. ka sports ir tā sfēra, kura ir nepieciešama cilvēka personības veidošanai, kur fiziskais spēks ir līdzsvarā ar garīgo. Veselā miesā vesels gars. Šī ir iespēja padarīt mūsu sabiedrību daudz mājīgāku, mierīgā ceļā novēršot daudz un dažādas nesaskaņas.
Slaveni futbolu meistari naudu pelna arī savādāk. Piemēram, Deivids Bekhems (Anglijas futbola izlase, Spānijas klubs „Real Madrid” 23. numurs). Viņš ir piedalījies vairāku firmu reklāmās, un savā kontā par to ieskaitījis vairākus miljonus dolāru. Zinedins Zidāns (Francijas futbola izlase, Spānijas klubs „Real Madrid” 5. numurs), arī pelna lielu naudu piedaloties reklāmās. Šādu piemēru ir daudz: Ronaldo, Julio Baptista, Roberto Karloss u.c.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties