Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:807628
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.06.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  ES Transporta politikas attīstība    4
2.  ES Transporta politikas mērķi    7
3.  ES Transporta politikas problēmas un perspektīvas    8
3.1.  ES Transporta politikas problēmas un risinājumi    8
3.2.  ES Transporta politikas perspektīvas un uzdevumi    11
  Secinājumi    13
  Izmantotā literatūra    14
Darba fragmentsAizvērt

Mana darba izvēlētā tēma ir ES Transporta politikas problēmas un nākotnes perspektīvas. Šīs tēmas aktualitāte pēdējos gados arvien vairāk ir pieaugusi, jo kā rāda dažādi apsekojumi, arvien vairāk rodas problēmas saistībā ar transporta satiksmi un grūtības pārvietoties no vienas valsts uz citu. Tas ir tāpēc, ka daudziem neapmierina pakalpojumu sniegšana, tad transporta veids ir novecojis un nav droši pārvietoties, vai arī transporta veids ir ļoti dārgs un visi to nevar atļauties, vai arī vides apsvērumu dēļ, ka tas ļoti piesārņo dabu.
Tāpēc lai labāk izprastu problēmas un tās atrisinājums ir nepieciešams iepazīties tuvāk ar transporta satiksmes politiku.
Pirmajā daļā apskatīju pašas ES transporta politikas galvenos attīstītības laika posmus, kādus pasākumus ir veikti ES, lai uzlabotu transporta politiku. Šeit arī aprakstīju, ar ko tad atšķiras transporta politika no cita veida politikām, kas ietilpst ES.
Nākamajā aprakstīju pašas transporta politikas mērķus un tās galvenos uzdevumus, ko ir nepieciešams veikts priekš transporta politikas attīstības un tās uzlabojumiem. Tāpat mazliet apskatīju finansu fondus kādi pastāv priekš transporta un ne tikai finansiālas palīdzības sniegšanas. Galvenie šie fonda līdzekļi nonāk Transeiropas tīkla projektiem.
Pēdējā sadaļā aplūkoju lielākās ES transporta politikas problēmas un to iespējamos atrisinājumus, kādi varētu tikt izmantoti. Tāpat kā transporta politika un tās nākotnes perspektīvā attīstība visai nesen tiek uzskatīta par prioritāti, tad tās uzdevumi nākotnē ir visai lieli un daudz, jo mūsu transporta infrastruktūra ir visai zemā attīstības pakāpē, izņemot pašas attīstītākās valstis.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties