Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:318851
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.10.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Elektroniskās tabulas jeb izklājlapas ir programmas, kas paredzētas darbam ar datiem tabulās (datu ievads, noformēšana, apstrādāšana un izdrukāšana). Ar elektroniskajām tabulām ir iespējams veikt finansu, dažādas sarežģītības pakāpes matemātiskus un statistiskus aprēķinus.

Ir vairākas elektronisko tabulu programmas, bet viena no vispopulārākajām ir Microsoft Excel, kas ietilps Microsoft Office sastāvā.
MS Excel izmanto lielu tabulu noformēšanai, dažādu aprēķinu veikšanai. Tā kā MS Excel visi dati tiek attēloti tabulās, tad šī programma ir īpaši izdevīga dažādu diagrammu veidošanai. Programmu MS Excel var izmantot gan elementāros ekonomiskos aprēķinos, gan veidojot lietišķo grafiku un vienkāršas datu bāzes nelielam uzņēmumam iekļaujot grāmatvedības elementus. Ar programmu var veikt datu analīzi, optimizāciju un aprēķinu scenāriju izstrādi. Tā kā vizuāli programmas logi izskatās pēc tabulām, tad arī šādas klases programmas sauc par elektroniskām tabulām.

Par lietišķo grafiku sauc datu grafisko attēlojumu, kas bieži ir daudz uzskatāmāks nekā skaisti noformēta tabula ar tiem pašiem datiem. Lietišķās grafikas veidošana parasti sākas ar nepieciešamo datu iezīmēšanu, lai gan to var veikt arī vēlāk.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties