Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:541944
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.07.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Kā nākošais interesantais aptaujas jautājums man šķita- sabiedrības informētība par Valsts policijas darbu. Cilvēki, kas ir pilnībā informēti par policijas darbu sastāda vien 4% no respondentiem, bet tie, kas jūtas pilnībā neinformēti par Valsts policijas darbu ir veseli 32%. Tēmas, par kurām cilvēki jūtas vismazāk informēti- pasākumi, kas paredzēti drošības uzlabošanai dzīvesvietā; par ieteikumiem iedzīvotājiem drošības jautājumos, kā arī par iespējam nepieciešamības gadījumā vērsties policijā- kur meklēt palīdzību, kā rīkoties un visbeidzot- par atklātajiem noziegumiem. Risinājums- preses un PR daļai vajadzētu vairāk rīkot pasākumus sabiedrības informēšanai, gan dažādu ģimeņu pasākumu, gan reklāmu veidā.
Patiesi interesantas pretrunas starp viedokļiem var secināt apskatot divus jautājumus- kāpēc Jūs uzticaties policijai un kāpēc Jūs neuzticaties policijai. Proti- pirmajā gadījumā 33% respondentu apgalvo, kas uzticas policijai, jo tā apmierinoši, labi strādā. 16% atbildēja, ka šis darbs ir sabiedrībai nepieciešams, ir kur vērsties nepieciešamības gadījumā. Un 12% noteica, ka kādam ja ir jātic. Taču otrajā gadījumā- kāpēc cilvēki neuzticas policijai- 41% atbildēja, neuzticas, jo novērojama bezdarbība, slikti strādā. 12% bijusi negatīva pieredze ar policiju un 11% apgalvo, ka policijā pastāv korupcija.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1361626
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties