Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:748393
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.05.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011. - 2015. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    2
  Apkārtējā vide    3
  Vadāmie un vadošie indivīdi    3
  Neformālais līderis   
  Drošā komunikācija   
  Konflikta situācijas un tās iespējamie risinājumi   
  Prioritātes un lēmumi   
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi.
Iepriekš aprakstītājam klāt ir sfēra, kurā jebkurš indivīds jūtas brīvi. Tiesa gan, jāpastāv attiecīgajai situācijai, lai indivīds varētu realizēties. Tātad katram indivīdam noteikti piemīt kaut kas iedzimts. Kādam, kā jau iepriekš izklāstīts, prasme vadīt citus, citam viegli padodas humanitāras zinātnes, citam lingvistiskās. Bez, tam atsevišķajās sfērās indivīdi var tikt pamanīti līderu pozīcijās: sports, kulinārija, radiotehnika, datortehnika un tās atribūtika, automašīnas un viss ar to saistītais, jurisprudence, finanšu zinātņu dotības utt.
Pieņemsim, viņš ir perfekts mājas saimnieks sīko darbu veikšanai. Jebkura darbība, piemēram, kas saistīta ar naglu iesišanu vai flīžu likšanu sagādā viņam prieku, viņš ir spējīgs strādāt diennaktīm nemanot badu un slāpes, aizmirstot par laika eksistenci. Šis process ļauj viņam būt gandarītam par sevi, cienīt sevi, patikt pašam sev; jo vairāk viņam patīk šā darba rezultāts. Tāpat, viņš ar lielāku prieku ķeras klāt tam, kas viņam patīk, viņam ir vēlēšanās to darīt, nekā veikt tiešos pienākumus, ja darbs nav saistīts ar patīkamo procesu. Kaut arī tiešie pienākumi viņam nesagādā grūtības un var padoties bez iekšējās spīdzināšanas, bet jebkurā dienas laikā un pasaules punktā tāds indivīds ātrāk, kvalitatīvāk paveiks flīžu likšanu, nekā veikt darbību, kas nesagādā primāro prieku.
Tādu atsevišķu un stingri individuālo piemēru varam rādīt tūkstošiem: spēle uz klavierēm vai ģitāras; automašīnu agregātu daļu remonts; dzejoļu sacerēšana; gleznu rakstīšana; skulptūru radīšana; uzstāšanās cilvēku priekšā; dziedāšana utt.
Mēdz gadīties, ka indivīds īsti nezin kas viņam patiktu darīt visvairāk. Varētu iedomāties, ka viņš vēl sastapis situāciju, kur varētu realizēties; dažādu iemeslu dēļ viņš nav ticis līdz patīkamajam kā tādam – indivīds pārāk aizņemts ar kādām citām nodarbībām un vēl nav atklājis patīkamāko.
Kā lai neaprakstītu šo parādību, tā ir iedzimta, un nav svarīgi cik tālu tā ir attīstīta – tā ir indivīda personīgais lauciņš, kur viņam ir ērti un nebūtu rasties šķēršļiem, jo indivīds atrodas tā kā savā akvārijā – uzvedas dabiski, līdz ar to personiskā drošība nav aiztikta no ārpuses. Tieši atrodoties savā drošajā akvārijā tiek nostiprināts un uzlādēts personīgais spēks.


Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1323048
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties