Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:310742
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.01.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
  PIRMĀ DAĻA    4
  OTRĀ DAĻA    8
  TREŠĀ DAĻA    12
  NOBEIGUMS    14
  SKAIDROJOŠĀ VĀRDNĪCA    15
  LITERATŪRAS SARAKSTS    18
Darba fragmentsAizvērt

NOBEIGUMS
Izplānojot, realizējos, analizētos un secinot šī pētījuma gaitu un rezultātus priekšmetā „Domāšanas sistemoloģija”, esmu guvusi vairākas pamācības, lai būt vēl veiksmīgākai un vēl laimīgākai. Tāpēc droši varu apgalvot, ka izvēles kurss manā studiju procesā tika izvēlēts pareizi. Mācoties, runājoties un dzirdot pieredzējuša cilvēka domas ir liels zināšanu ieguvums 2017.gada noslēgumā.
Pirmajām kārtam, mans mērķis bija pilnveidot savas zināšanas, lai efektīvāk veikt darbus saistītus ar Universitāti, saplānot un spēt savienot mācības ar darbu. Līdz ar to, esmu pielietojusi savas zināšanas un pamanījusi arī izmaiņas. Agrāk es ķēros visiem referātiem, pētnieciskiem darbiem, prezentācijām vienā reizē un tad dusmojos, ka nespēju sasniegt gaidāmo rezultātu. Līdz ar to, pildot darbus regulāri pielietoju Edvarda de Bono „zilo cepuri”, kura saistīta ar kontroli un procesa novērošanu. Pielietojot „zilo cepuri” esmu izveidojusi plānu, kad visi rakstāmie darbi ir sadalīt un pakārtoti noteiktai „svarīguma” sistēmai.
Otrajām kārtam, pateicoties šim unikāli izstrādātam mācību kursam, esmu izveidojusi secinājumus, ka ir jāsāk domāt sistemātiski, lai domāt un rīkoties veiksmīgāk, labāk saprast sevi un citus cilvēkus, būt veiksmīgas biznesā un savā profesijā, spert lielu soli izcilības virzienā jebkurā svarīgā dzīves jomā, efektīvāk izmantot potenciālu, veidot laimīgas un harmoniskās attiecības, būt apmierinātam ar dzīvi un dzīvot brīvi, atbrīvoties no bailēm un pārdzīvojumiem, efektīvāk motivēt sevi un apkārtējos, zaudējumus pārvērst ieguvumos.
Trešajām kārtam, padziļinātai definīcijas izprašanai un tas nozīmei tika izvēlētas specifiskās grāmatas, spilgts piemērs ir Indras Melnbārdes un Artūra Zeltiņa „Neirolingvistiskā programmēšana – mācība par personīgo meistarību” 2017.gada grāmata. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties