Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:260600
 
Vērtējums:
Publicēts: 10.11.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Priekšlikumi
PwC
1. Censties ar dažādiem mārketinga paņēmieniem iekarot revīzijas pakalpojumu tirgu Latvijā, iespējams samazinot pakalpojumu cenu un ceļot apgrozījumu.
2. Piedāvāt Latvijas augstskolās – Banku augstskolā – profesionāļu lekcijas, kursus dažādās nodokļu un citās konsultācijās, kuras ir saistītas ar uzkrāto pieredzi Latvijā un pasaulē.
3. Turpināt iesāktos korporatīvās sociālās atbildības pasākumus, papildinot tos ar jauniem, tādējādi publiskojot uzņēmuma vārdu un atspoguļojot uzņēmuma attieksmi pret sabiedrību, kas varētu palīdzēt uzlabot tā finanšu rādītājus – manuprat, cilvēki izvēlēsies tādu pakalpojumu sniedzēju, kuram ir nevainojama reputācija.
4. Popularizēt savus pakalpojumus – MindLink un PwC Academy.

Ernst & Young
1. Lai uzlabotu uzņēmuma tēlu internetā un piesaistītu vairāk klientu ir nepieciešams izveidot vienkāršāku mājaslapu, lai cilvēkiem vieglāk tajā ir orientēties, proti, nepieciešams tulkojums latviešu valodā, skaidri un konrēti jānorāda ar ko uzņēmums nodarbojas un kādus pakalpojumus tas sniedz, jo pašreizējais modernais noformējums potenciālos klientu var mulsināt.
2. Uzlabot jeb modernizēt uzņēmuma logo, jo uzņēmuma logo tā attīstības laikā nav būtiski mainījies, ko var vērtēt pozitīvi, taču tā pašreizējais izskats ir vecmodīgs.
3. Izveidot līdzīga veida e-konsultantu un mācību akadēmiju klientiem, kā to ir izdarījusi uzņemuma konkurējošā sabiedrība – PwC.
4. Finansiāli un profesionāli atbalstīt Latvijas augstskolas, lai uzlabotu uzņēmuma potenciālo darbinieku zināšanu līmeni (finansiāls atbalsts, stipendijas, vieslekcijas, kursi).
5. Uzlabot uzņēmuma atpazīstamību medijos, kas nav saistīta ar tā pamatdarbību – ziedojumi, finansiāls un profesionāls atbalsts, u. tml., tādējādi uzlabojot tā reputāciju.
6. Sekot līdzi un ievērot uzņēmuma atsauksmes internetā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1246713
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties