Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:506653
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.08.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Savas tēmas aprakstam un analīzei, izvēlējos krievu filmas „Lilja forever” meitenes dzīves stāstu. Lilja ir pusaudze, kurai ir 16 gadi. Šajā grūtajā pusaudžu periodā viņu pamet māte, aizbraucot pakaļ vīrietim uz ārzemēm, un vēlāk atsakās no vecāku tiesībām (Lilja visu laiku ir bijusi nevēlēts bērns). Liljas tante piespiež viņu pārcelties uz citu, mazāk komfortablu dzīvokli, ar drausmīgiem dzīves apstākļiem, kur meitenei jādzīvo vienai pašai. Meitene pārdzīvo visu to, bet pēc apstākļu sakritības viņu nodod draudzene, dēļ kā Lilju visi apsmej un izturas nicinoši pret viņu. Naudu tante Liljai nedod, liek iet uz paneli un pelnīt naudu, ko meitene pēc kāda laika realizē, lai ir līdzekļi dzīvošanai.
Draugu Liljai vairs nav, palika tikai viens 14-gadīgs puisis, kurš pavada laiku kopā ar Lilju ( no mājām viņu izdzina). Kopā viņi ož līmi, dzer šņabi, pīpē.
Lilja iepazīstinās ar jaunieti, kurš sāk iekārot viņas sirdi. Liekas, dzīve sāk iet uz priekšu – viņi kopā taisās braukt uz Zviedriju. Bet izradās šis puisis ir meiteņu vervētājs. Savas bezizejas situācijas dēļ Lilja viegli uzticas cilvēkiem, dēļ kā kļūst par cilvēku tirdzniecības upuri. Lilja sajūk prātā. Lilja izdara pašnāvību, lai pabeigtu savu bezjēdzīgo eksistēšanu.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties