Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:417796
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.01.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Maršruta tehniskā daļa    4
  Brauciena grafiks    5
  Maršruta laika un ceļu sadalījums    9
  Ekskursijas apraksts    10
  Izmaksas    13
  Konkurence    15
  Secinājumi    16
Darba fragmentsAizvērt

Kipra ir viena no lielākajām salām Vidusjūrā, kas ar savu daudzveidību spēj pievilināt ikvienu. Visizplatītākais priekšstats ir dzirdēts par to, ka tā ir mīlestības sala. Man gan labpatiktos teikt, ka šī ir unikāla valsts, jo tā sniedz iespēju iepazīt divas tautas un divas kultūras, respektīvi, grieķu un turku. Lai arī salas iedzīvotāji ir kiprieši, šīs divas nācijas ir atstājušas paliekošas vērtības uz salas.
Iemesls kādēļ es izvēlējos savu maršrutu veidot tieši uz šo valsti ir pavisam vienkāršs, es tur biju, redzēju, iepazinu, iemīlēju. Es pārliecinājos par to, ka sala spēj pievilināt, jo patiesībā tā ir tik daudzveidīga. Šeit apvienojas antīkais ar mūsdienīgo un var brīnīties par to, cik veiksmīgi abas šīs tik ļoti tālu esošas lietas var sadzīvot un radīt tik progresīvu rezultātu.
Mans piedāvātais maršruts ir domāts aktīviem, zinātkāriem un izklaidēties gribošiem tūristiem. Ņemot vērā, ka piedāvājumā ir iekļauts kultūrvēsturisku objektu apskate, gan aktīva pastaiga kalnos, gan naksnīgās pilsētas neatkārtojamais skats no pakalna, tik pat labi nav aizmirstas izklaides iespējas, ko piedāvā Kataklizmos festivāls Larnakā un nerimtīgi dzīvespriecīgā nakts dzīves galvas pilsēta - Aja Napa, kura pasaulē ir pazīstama, kā nakts klubu, bāru paradīze. Tūristam ir unikāla iespēja apskatīt un rast priekšstatu gan par grieķu, gan turku kultūru, jo kur gan vēl pasaulē ir iespējams aplūkot galvaspilsētu, kuru šķērso robeža, kas sadala to divās neatkarīgās daļās.
Maršruts ir paredzēts 9. – 16. jūnijam, kad no 10. – 12.jūnijam visā valstī tiek svinēts Kataklizmus festivāls. Tur klāt ir vēl kāds faktors, kura dēļ es izvēlējos tieši šos datumu, tā ir nedēļa pirms latviešu nacionālajiem svētkiem Jāņiem, kad tūristam ir sniegta iespēja salīdzināt kā tiek svinēti festivāli dienvidos.
Lai arī maršruta cena ir salīdzinoši augsta, uzskatu, ka tas ir lētākais un kvalitatīvākais variants, ko var izveidot no man pieejamajiem resursiem, tur klāt cenā ir iekļauts gan lidojums, gan transfers, gan nakšņošana, gan autobusa īre (apdrošināšana pārbraucot robežu, autostāvvietas), apdrošināšana un alga grupas vadītājam (gidam).
Klientam tiek dota iespēja izvēlēties, kādas ir viņa intereses, piemēram, doties kruīzā, vai atpūsties pie jūras sauļojoties un izbaudot ūdens priekus.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties